Închide meniul

„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 25 aprilie 2024, 23:05

Reclamă
„S-a operat ieri Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB

Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș

Vlad Chiricheş salută galeria FCSB-ului / Profimedia Images

Mihai Stoica a oferit ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș, Managerul general de la FCSB nu s-a ferit de cuvinte, atunci când a vorbit despre starea fundașului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiricheș a suferit o fractură la mână și a fost supus unei operații. Mihai Stoica a ținut să îi liniștească pe fanii vicecampioanei și a vorbit despre revenirea veteranului.

Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș

Potrivit lui „MM”, Chiricheș s-a operat recent, iar intervenția a fost un succes total. Oficialul de la FCSB a spus că fundașul ar putea reveni în 10 zile la antrenamentele FCSB-ului și că acesta va fi apt pentru ultimele meciuri de campionat, dar și pentru EURO 2024.

„Chiricheș s-a operat ieri. A fost un succes total. În mod normal în 10 zile ar trebui să se antreneze. El ar putea fi apt fizic pentru Euro și pentru ultimele 2 meciuri de la noi. Mâna nu e picior.

La început, câteva zile nu se poate antrena, din cauza fluxului sanguin, apoi se poate antrena normal”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului

Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului. Managerul general de la FCSB a vorbit despre situația din campionat, după ce roș-albaștrii au remizat cu Sepsi, scor 2-2.

Echipa lui Gigi Becali a ratat o șansă importantă la câștigarea campionatului, după ce a pierdut 2 puncte la meciul cu Sepsi. Totuși, Mihai Stoica rămâne optimist și a spus scenariile prin care FCSB poate ieși campioană.

Oficialul de la echipa lui Gigi Becali a spus că FCSB poate câștiga rapid campionatul și fără jocul rezultatelor. Acesta a dat de înțeles că este liniștit, pentru că roș-albaștrii sunt la mâna lor, în lupta pentru titlu, având în vedere distanța față de locul 2.

Reclamă 4 / 0/3

„Este important punctul, pentru că dacă am fi pierdut, nu puteam să o rezolvăm dintr-un meci. Avem trei ‘fise’. Nu contează ce face Craiova cu CFR. Dacă noi câştigăm sâmbătă, suntem campioni. Dacă nu câştigăm sâmbătă şi batem la Craiova, suntem campioni. Dacă nu batem nici la Craiova şi batem cu CFR, suntem campioni.

Sigur, mai există şi jocul rezultatelor. Eu cred că dacă obţinem un rezultat de egalitate suntem campioni, cu un rezultat de egalitate cu Farul suntem campioni. Nu poate să mă sperie nimic. Înainte de cele 3 victorii la rând (n.r. ale Farului)? 13 goluri marcate în 5 meciuri şi 0 goluri marcate într-un meci.”, a spus Mihai Stoica, conform sursei citate anterior.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă Vezi toate știrile
Citește și