Închide meniul

„Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB

Alex Ioniță Publicat: 25 aprilie 2024, 22:29

Reclamă
„Nu poate să mă sperie nimic! Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB

Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimedia Images

Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului. Managerul general de la FCSB a vorbit despre situația din campionat, după ce roș-albaștrii au remizat cu Sepsi, scor 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Gigi Becali a ratat o șansă importantă la câștigarea campionatului, după ce a pierdut 2 puncte la meciul cu Sepsi. Totuși, Mihai Stoica rămâne optimist și a spus scenariile prin care FCSB poate ieși campioană.

Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului

Oficialul de la echipa lui Gigi Becali a spus că FCSB poate câștiga rapid campionatul și fără jocul rezultatelor. Acesta a dat de înțeles că este liniștit, pentru că roș-albaștrii sunt la mâna lor, în lupta pentru titlu, având în vedere distanța față de locul 2.

„Este important punctul, pentru că dacă am fi pierdut, nu puteam să o rezolvăm dintr-un meci. Avem trei ‘fise’. Nu contează ce face Craiova cu CFR. Dacă noi câştigăm sâmbătă, suntem campioni. Dacă nu câştigăm sâmbătă şi batem la Craiova, suntem campioni. Dacă nu batem nici la Craiova şi batem cu CFR, suntem campioni.

Sigur, mai există şi jocul rezultatelor. Eu cred că dacă obţinem un rezultat de egalitate suntem campioni, cu un rezultat de egalitate cu Farul suntem campioni. Nu poate să mă sperie nimic. Înainte de cele 3 victorii la rând (n.r. ale Farului)? 13 goluri marcate în 5 meciuri şi 0 goluri marcate într-un meci.”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Reclamă

Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul!

Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul. Jucătorul roş-albaştrilor a fost înlocuit în minutul 19 al partidei cu Sepsi, la doar câteva minute după ce a deschis scorul.

Coman a înscris în minutul 9 al partidei de la Sf. Gheorghe, dar a fost schimbat în minutul 19. În locul lui a intrat David Miculescu, cel care a marcat al doilea gol al roş-albaştrilor în remiza cu Sepsi, scor 2-2.

La finalul partidei, Coman a dezvăluit că a simţit un disconfort la nivelul inghinalilor şi că urmează să facă mai multe investigaţii.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit fanatik.ro, Florinel Coman are 50% şanse de a juca în meciul FCSB – Farul, partidă care poate decide titlul din Liga 1.

„Am simţit ceva la inghinali, nu am mai continuat. Sper ca în zilele următoare să nu am nicio problemă. Mereu când jucăm cu Sepsi trebuie să închidem meciul din prima repriză, când joacă acasă prind aripi. Au fost greşeli omeneşti pe final, trebuie să le eliminăm, ne-au dominat pe final. Dacă eram pragmatici în prima repriză, trebuia să închidem meciul, când am avut ocazii”, a spus Florinel Coman, după meci, la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar Vezi toate știrile
Citește și