Închide meniul

S-a stabilit când se va disputa Dinamo – FCSB! Derby-ul se juca pe Arena Naţională

Viviana Moraru Publicat: 1 noiembrie 2023, 19:42

Reclamă
S-a stabilit când se va disputa Dinamo – FCSB! Derby-ul se juca pe Arena Naţională

S-a stabilit când se va disputa Dinamo - FCSB

Duel între Florinel Coman şi Gregorio, în FCSB - Dinamo/ Profimedia

S-a stabilit când se va disputa derby-ul dintre Dinamo şi FCSB! „Câinii” au făcut anunţul oficial şi au notat că duelul se va disputa pe cel mai mare stadion al ţării, Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo şi FCSB se vor întâlni în etapa a 17-a din Liga 1. Meciul va avea loc pe 26 noiembrie, de la ora 20:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

S-a stabilit când se va disputa Dinamo – FCSB

În tur, derby-ul s-a disputat pe arena Arcul de Triumf, după ce roş-albaştrii nu au putut închiria stadionul din Ghencea, iar Arena Naţională nu era disponibilă.

Pentru retur însă, Arena Naţională va fi gazda duelului dintre cele două rivale, după cum au anunţat „câinii”.

„Derby-ul cu FCSB se va disputa pe 26 noiembrie, la ora 20:30. Arena Națională ne va găzdui pentru un nou duel cu rivalii, unde așteptăm cât mai mulți suporteri”, a anunţat Dinamo, într-un comunicat oficial.

Reclamă

Dinamo nu a mai câştigat în Liga 1 din luna august, atunci când învingeau Voluntari dramatic, după ce ilfovenii au ratat un penalty în prelungiri. „Câinii” sunt pe penultimul loc în campionat, cu 10 puncte.

De cealaltă parte, FCSB este lider, cu un punct peste ocupanta locului secund, CFR Cluj.

În partida tur, FCSB a învins-o pe Dinamo cu scorul de 2-1. Florinel Coman şi Darius Olaru au marcat pentru roş-albaştri, în timp ce Goncalo Gregori a punctat pentru „câini”.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo are un nou director tehnic

Dinamo are un nou director tehnic! „Câinii” traversează o perioadă complicată în Liga 1, iar conducerea a luat măsuri, în încercarea de a redresa situaţia.

Potrivit celor de la fanatik.ro, Florin Marin va fi noul director tehnic de la Dinamo. Ovidiu Burcă, antrenorul „câinilor”, se sfătuia de mai multă vreme cu Marin, urmând ca de acum cei doi să lucreze zilnic.

Andrei Nicolescu încearcă să găsească soluţii pentru ca Dinamo să depăşeasă perioada complicată pe care o traversează. Fanii şi-au pierdut răbdarea cu Ovidiu Burcă, iar situaţia din clasament a „câinilor” nu e roz.

Sursa citată mai sus menţionată precizează că Ovidiu Burcă este încântat de numirea lui Florin Marin ca director tehnic, în condiţiile în care antrenorul lui Dinamo se sfătuia cu experimentatul antrenor de ceva vreme.

De asemenea, sunt şanse foarte mari ca Florin Marin să îşi intre în rol încă de la următoarele meciuri ale lui Dinamo. Acesta va face deplasarea alături de echipă la Oradea, acolo unde „câinii” vor disputa meciurile FC Bihor, din Cupa României, şi cu UTA, din Liga 1. Este de aşteptat ca Dinamo să îl prezinte pe Florin Marin chiar la conferinţa de presă premergătoare meciului cu FC Bihor.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și