Închide meniul

„S-au întâmplat multe!” Primul titular care pleacă de la CFR Cluj, după revenirea lui Dan Petrescu!

Alex Ioniță Publicat: 10 aprilie 2024, 11:13

Reclamă
„S-au întâmplat multe! Primul titular care pleacă de la CFR Cluj, după revenirea lui Dan Petrescu!

Primul titular care pleacă de la CFR Cluj, după revenirea lui Dan Petrescu

Dan Petrescu / Profimedia

El este primul titluar care pleacă de la CFR Cluj, după revenirea lui Dan Petrescu. Fostul președinte al echipei din Gruia, Cristi Balaj a făcut anunțul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Panagiotis Tachtsidis, jucător transferat de ardeleni în mandatul lui Andrea Mandorlini.

Primul titular care pleacă de la CFR Cluj, după revenirea lui Dan Petrescu

Cristi Balaj a dezvăluit că jucătorul din Grecia va pleca de la echipa lui Neluțu Varga la finalul acestui sezon.

Fostul președinte de la CFR Cluj a spus că echipa are nevoie de jucători care să se mobilizeze în rânduri grele, dând de înțeles că problemele disciplinare ale mijlocașului i-au pecetluit soarta.

„Nu va continua. S-au întâmplat multe, iar CFR Cluj are nevoie de jucători care ştiu să strângă rândurile în momentele grele, care ştiu să sufere”, a spus Cristi Balaj, la fanatik.ro.

Reclamă

Tachtsidis a provocat un adevărat scandal la CFR Cluj, după ce a fost eliminat în umilința cu Corvinul Hunedoara, scor 0-4. După acea partidă, „Briliantul” a plecat de la echipa din Gruia.

În cadrul actualului sezon, Panagiotis Tachtsidis a adunat 31 de partide pentru CFR Cluj, în care a marcat 6 goluri și a oferit 2 pase decisive. În momentul de față este cotat la suma de 800.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

În cariera sa, mijlocașul din Grecia a mai jucat la: AEK Atena, Genoa, Cesena, Grosseto, Hellas Verona, AS Roma, Catania, Torino, Cagliari, Olympiacos, Nottingham Forest, Lecce, Al-Fayha și Khor Fakkan.

Reclamă 4 / 0/3

Primul super-transfer pe care îl face Neluţu Varga la CFR Cluj

Primul super-transfer pe care îl face Neluţu Varga la CFR Cluj în noua „eră Dan Petrescu” e aducerea unui jucător liber de contract din Liga 1, de la Craiova lui Adrian Mititelu, echipă care luptă pentru salvarea de la retrogradare.

Aurelian Chiţu este primul pe lista lui Neluţu Varga pentru noul mandat al lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Sursa citată susţine că există deja un acord verbal între cele două părţi.

Jucătorul de 33 de ani cotat la 600.000 de euro a avut parte de un sezon excelent la Craiova, cu 10 goluri marcate şi 7 pase decisive trecute în cont în cele 34 de partide adunate în toate competiţiile.

Dan Petrescu l-a cerut pe Chiţu, după discuţiile avute cu patronul Neluţu Varga, iar o mutare poate fi făcută, în contextul în care Adrian Mititelu pare convins să meargă pe tinereţea lui Vladislav Blănuţă, chiar dacă moldoveanul a marcat doar 4 goluri în această stagiune.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și