Închide meniul

„Să facă ce nu a reușit prima oară” Raul Rusescu crede că transferul lui Denis Alibec ar fi perfect pentru FCSB: „El e singurul!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 10 aprilie 2024, 9:57

„Să facă ce nu a reușit prima oară Raul Rusescu crede că transferul lui Denis Alibec ar fi perfect pentru FCSB: „El e singurul!

Raul Rusescu crede că transferul lui Denis Alibec ar fi perfect pentru FCSB

Denis Alibec, în perioada în care juca la FCSB / Profimedia

Raul Rusescu crede că transferul lui Denis Alibec ar fi perfect pentru FCSB. Fostul jucător al echipei lui Gigi Becali a vorbit despre campania de transferuri pe care patronul dorește să o pregătească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După victoria cu Universitatea Craiova, scor 2-0, Gigi Becali a anunțat că va începe o campanie uriașă de transferuri, pentru a ataca grupele Ligii Campionilor. Patronul a anunțat că vrea să îi aducă la FCSB pe: Denis Alibec, Louis Munteanu, Philip Otele, Alexandru Mitriță, dar și alți jucători.

Raul Rusescu crede că transferul lui Denis Alibec ar fi perfect pentru FCSB

Rusescu este de părere că, dintre toți jucătorii anunțați de Gigi Becali, Denis Alibec este singurul care știe ce înseamnă tricoul roș-albastru.

Totodată, fostul atacant al vicecampioanei a transmis faptul că Alibec trebuie să facă ce nu a reușit în prima perioadă în care a jucat pentru FCSB, în cazul va reveni la echipă.

„Ar fi interesant să-l vedem pe Denis înapoi la Steaua (n.r. FCSB), să facă ce nu a reuşit prima oară. Au trecut nişte ani peste el.

Reclamă

Cu o pregătire bună se pune rapid pe picioare. Dintre toţi jucătorii vehiculaţi la FCSB, el e singurul care ştie ce înseamnă tricoul ăla, care e greu”, a spus Raul Rusescu, conform gsp.ro.

Denis Alibec a jucat pentru FCSB în perioada ianuarie 2017 – iulie 2018. Gigi Becali l-a cumpărat, la momentul respectiv, de la Astra Giurgiu, în schimbul sumei de 2,04 milioane de euro.

A adunat 42 de partide în tricoul roș-albastru, în care a reușit să marcheze 12 goluri și să ofere 10 pase decisive. În vara lui 2018, Astra Giurgiu îl readucea pe Alibec, în schimbul sumei de 1,4 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Alibec, reacţie din cinci cuvinte după ce Gigi Becali l-a chemat la FCSB

Denis Alibec a avut o reacţie din cinci cuvinte, după ce Gigi Becali i-a propus revenirea la FCSB. Atacantul în vârstă de 33 de ani ar putea reveni, după 6 ani, în tricoul roş-albastru.

Patronul FCSB-ului a recunoscut că îşi doreşte să facă 4-5 transferuri de top pentru a ataca prezenţa în grupele UEFA Champions League. Denis Alibec, Louis Munteanu, Alex Mitriţă sunt jucătorii români la care visează Becali. Latifundiarul din Pipera îl are pe listă şi pe Rafa Mujica, atacantul cu 18 goluri în Liga Portugal, competiţie care se vede în direct în AntenaPLAY.

Denis Alibec este pe final de contract cu Muaither. Campionatul din Qatar se încheie la finalul lunii aprilie, iar Mihai Stoica i-a propus deja să se antreneze pentru EURO 2024 la baza din Berceni a FCSB-ului.

Gigi Becali este gata chiar să îi facă şi o ofertă jucătorului care, în cele 34 de meciuri din Liga 1 jucate în tricoul FCSB-ului, a înscris 8 goluri. Alibec nu se grăbeşte să o accepte şi aşteaptă să vadă ce se va întâmpla la turneul final.

”Vorbim după EURO de transfer!”, a reacţionat Denis Alibec, pentru sport.ro, când a fost întrebat dacă va semna cu FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-0. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive Vezi toate știrile
Citește și