Închide meniul

„Să facă ce vrea după ce dă gol!” Reacţia lui Dan Petrescu, după gesturile făcute de Louis Munteanu în derby-ul cu FCSB

Viviana Moraru Publicat: 20 septembrie 2024, 16:35

Reclamă
„Să facă ce vrea după ce dă gol! Reacţia lui Dan Petrescu, după gesturile făcute de Louis Munteanu în derby-ul cu FCSB

Dan Petrescu, după gesturile făcute de Louis Munteanu în derby-ul cu FCSB

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimedia

Reacţia lui Dan Petrescu, după gesturile făcute de Louis Munteanu în meciul cu FCSB, a apărut la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Hermannstadt. Antrenorul de la CFR Cluj a transmis un mesaj direct pentru atacantul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu a marcat o „dublă” în derby-ul cu FCSB, încheiat cu scorul de 2-2, în etapa precedentă de Liga 1. După cele două goluri marcate, atacantul a mers la camere şi a sărbătorit prefăcându-se că-şi şterge lacrimile.

Reacţia lui Dan Petrescu, după gesturile făcute de Louis Munteanu în derby-ul cu FCSB

Dan Petrescu speră ca Louis Munteanu să marcheze cât mai multe goluri pentru CFR Cluj, în acest sezon. „Bursucul” a transmis totuşi ca atacantul său să sărbătorească reuşitele într-un mod decent, fără să atace pe nimeni.

De asemenea, Dan Petrescu a subliniat că şi el sărbătorea în feluri diferite golurile marcate, în timpul carierei sale.

„Ce gest a făcut Louis Munteanu? Nici nu știam. Eu nu pot să fac nimic. Doar mă bucur că-l antrenez și sper să dea mai multe goluri. Să facă ce vrea după ce dă gol, dar să fie decent, nu să facă gesturi obscene. Eu, când dădeam gol, aveam o mie de feluri de a celebra.

Reclamă
Reclamă

Când dai gol, te bucuri atât de mult încât… nu știu ce a fost și nu vreau să intru în subiectul ăsta. Acum sunt mai interesat de starea echipei decât de ce a făcut el. Important e că a dat două goluri”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Gigi Becali, replică devastatoare pentru Louis Munteanu: „Să împartă inteligenţa lui la 3!”

Gigi Becali a avut o replică devastatoare pentru Louis Munteanu, după dubla marcată de atacantul de 22 de ani în CFR Cluj – FCSB, scor 2-2, din etapa a 9-a a Ligii 1. Latifundiarul din Pipera nu s-a putut abţine când a văzut gestul făcut de jucătorul pe care şi-a dorit să îl transfere în această vară la campioana României.

După cele două goluri, Louis Munteanu a mers la cameră şi s-a prefăcut că îşi şterge ochii. Acesta i-a şi „atacat” pe fundaşii centrali ai roş-albaştrilor, Dawa şi Mihai Popescu.

Reclamă

„Nu l-am luat, dacă vrea să mai plângă el încă odată…eu am plâns atunci, când nu am putut să-l iau, la figurat, cum spune şi el. Gestul nu e urât, e chiar amuzant„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali nu a trecut nici declaraţia dată de Louis Munteanu despre fundaşii FCSB-ului. „Dawa și Popescu sunt fundași agresivi și am zis să fiu acolo în fața porții, pentru că inteligenți ca mine n-au cum să fie”, a spus atacantul CFR-ului. Replica patronului roş-albaştrilor a venit la două zile distanţă. A fost una dură la adresa jucătorului pe care era dispus să plătească 2 milioane de euro.

Aici nu doar că e mai reuşită, dar ca să fac eu o glumă, trebuie să împartă inteligenţa lui la vreo 3-4, lui Dawa, Mihai Popescu. Nu-i rău. Cu iteligenţa pot să-i răspuns şi eu, să înmulţuească inteligenţa lui cu trei, să vadă cât are Dawa„, a declarat finanţatorul campioanei României.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorică

23:15

FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă!

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 LIVE SCORETottenham – Qarabag se joacă ACUM! Drăguşin, eliminat! Ajax face spectacol cu Beşiktaş 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și