Închide meniul

„Să merg în grupele Champions League!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura şi-a setat obiectivele la FCSB

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 februarie 2024, 9:21

„Să merg în grupele Champions League! Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura şi-a setat obiectivele la FCSB

Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura şi setat obiectivele la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu/ Profimedia

Luis Phelipe, jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, şi-a setat obiectivele după transferul la FCSB. Mijlocaşul brazilian a oferit un interviu în presa din ţara sa natală, mărturisind că îşi doreşte să evolueze în Champions League, alături de roş-albaştri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce l-a transferat pe Luis Phelipe, Gigi Becali a făcut un anunţ euforic, fiind convins că va încasa zece milioane de euro în schimbul brazilianului de 22 de ani. Phelipe a fost titular în ambele meciuri ale roş-albaştrilor din 2024, cu UTA şi Universitatea Craiova.

Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura şi-a setat obiectivele la FCSB

Luis Phelipe a dezvăluit că s-a transferat în România într-un moment extrem de dificil pentru el, însă evoluţiile bune de la Poli Iaşi l-au propulsat la liderul campionatului.

Brazilianul a dezvăluit că vrea să cucerească titlul alături de FCSB, mărturisind că vrea să prindă cât mai multe minute în tricoul roş-albaştrilor.

„Am venit in Romania în cel mai greu moment al carierei mele, unde nu mai credeam. Dar, după ce m-am descurcat foarte bine la Iași, am crezut că da, totul se poate schimba și atunci a apărut ocazia să vin la Steaua (n.r. FCSB).

Reclamă

Fără îndoială, aceste șase luni la Iași au fost cele mai bune ale mele în fotbalul european și sper să continui să fac o treabă excelentă și, dacă vrea Dumnezeu, până la urmă, să fiu campion și să pot merge în Liga Campionilor.

Vreau să fiu campion, să joc cât mai multe meciuri, să joc bine și să mă mențin. Chiar mai bine decât am făcut-o la Iași. Vreau să ajung în play-off-ul Ligii Campionilor și, cine știe, poate să mă calific în faza grupelor”, a declarat Luis Phelipe, în presa din Brazilia.

Gigi Becali, convins că îşi vinde cu 10 milioane de euro noile „perle” de la FCSB

Gigi Becali a făcut un anunţ euforic şi este convins că îşi vinde cu 10 milioane de euro noile „perle” de la FCSB. Patronul liderului din Liga 1 se felicită că a reuşit să îl transfere pe Luis Phelipe. Totul după ce a refuzat să îl mai cumpere pe Marius Ştefănescu de la Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

”Eu vreau cu români, dar spuneţi-mi un jucător român şi-l cumpăr, măcar de valoarea lui Luis Phelipe, a lui Alhassan, a lui Nana. Nu e niciunul, nici mijlocaşi, interi, atacant, fundaş dreapta, niciunul din România nu e mai bun pe postul ăla. De la alte echipe, nu de la noi.

Ştefănescu zic că nu e mai bun decât Luis Phelipe. Am vrut să-l iau, dar n-au vrut să-l vândă, dar tot nu e mai bun decât Luis Phelipe, că dacă chiar insistam îl luam. Vă dau 1 milion, dau şi 3 milioane pe un jucător. Acum sunt mult mai bogat decât atunci, dădeam înainte. Nu am dat 3 milioane pe Coman, 2 pe Nedelcu, pe Tănase, 2.2. Nu am ce jucători să iau, nu există.

Aşa îmi spun acum de la antrenament. Ei toţi îl vedeau pe Phelipe mingicar, dar eu am insistat pentru el. Acum îl văd la antrenament şi nu le vine să creadă ce face cu mingea. Aşa am făcut cu mulţi. O să-l văd la meci şi o să spun. Mi-e ruşine? Dacă nu funcţionează, e posibil să le dau bani să plece”, a spus Gigi Becali la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și