Închide meniul

Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti

Viviana Moraru Publicat: 16 aprilie 2024, 17:03

Reclamă
Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti

Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în zece luni petrecute la Rapid

Cristiano Bergodi, la finalul unui meci al lui Rapid/ Profimedia

S-au efectuat calculele şi s-a aflat suma câştigată de Cristiano Bergodi, în zece luni petrecute la Rapid, în al treilea mandat al său în Giuleşti. Italianul a fost demis de Dan Şucu, după eşecul cu Sepsi, acţionarii giuleştenilor plătindu-i acestuia clauza de reziliere în valoare de 200.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi şi-a încheiat după nouă luni cel de-al treilea mandat al său la Rapid. Italianul a fost instalat pe banca giuleştenilor la începutul lunii iulie, imediat după plecarea lui Adrian Mutu.

Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid

În total, Cristiano Bergodi a câştigat peste 500.000 de euro la Rapid, în mandatul încheiat astăzi. Concret, tehnicianul italian a cerut o primă de instalare în valoare de 100.000 de euro, atunci când a semnat cu formaţia de sub Grant, primă pe care a şi primit-o.

De asemenea, în cele zece luni de contract cu Rapid, Bergodi a încasat un salariu de 150.000 de euro. Astfel, s-a ajuns la suma de 450.000, luând în calcul şi clauza de reziliere care i-a fost plătită.

Totodată, la această sumă se mai adaugă şi primele pe care Cristiano Bergodi le-a primit după victoriile importante înregistrate de giuleşteni, cu el pe bancă. La derby-ul cu FCSB, rapidiştii au împărţit o primă de 100.000 de euro, acordată de Dan Şucu, astfel că suma încasată de Bergodi, pe parcursul celor zece luni petrecute la Rapid, trece de 500.000 de euro.

Reclamă

Oficialii de la Rapid au încercat să negocieze cu Cristiano Bergodi scăderea clauzei de reziliere, dat fiind faptul că italianul o lasă pe Rapid în afara locurilor care asigură prezenţa în competiţiile europene, notează digisport.ro. Italianul a refuzat categoric, iar Dan Şucu şi Victor Angelescu i-au respectat contractul acestuia şi i-au oferit cei 200.000 de euro, drept clauză de reziliere.

„Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi

Liderul onorific al galeriei Rapidului a oferit o reacţie clară, după demiterea lui Cristiano Bergodi, mărturisind că Dan Şucu şi Victor Angelescu se vor întâlni cu Marius Şumudică. Gigi Corsicanu a mărturisit că acţionarii giuleştenilor vor negocia cu „Şumi” pentru ca acesta să devină noul antrenor al formaţiei de sub Grant, din sezonul viitor.

„Asta a fost decizia, s-a întrerupt colaborarea cu Cristiano Bergodi, sunt interimari Lobonț cu Adi Iencsi și am înțeles că urmează să aibă o întâlnire cu Marius Șumudică.

Reclamă 4 / 0/3

Asta nu înseamnă că o să fie Marius Șumudică antrenorul Rapidului. Au zis că se vor întâlni și cu Marius Șumudică, dar nu e bătut în cuie că Marius Șumudică e noul antrenor al Rapidului.

Din România din ce am înțeles nu vor lua în calcul al antrenor în afară de Marius Șumudică. Mai sunt variante dacă apare un nume sonor de antrenor străin.

Eu ca și prieten îl susțin cu tot ce depinde de mine, dar din punct de vedere al poziției mele în rândul suporterilor nu am cum să iau eu decizii pentru că sunt niște criterii pe care trebuie să le respectăm, sunt niște acționari care bagă bani acolo și nu putem avea noi ultimul cuvânt”, a declarat Gigi Corsicanu, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și