Închide meniul

Sabin Ilie l-a umilit pe Octavian Popescu: „Dacă intră Mbappe la Tavi Popescu, îl bagă la programul Rabla”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 septembrie 2023, 13:37

Reclamă
Sabin Ilie l-a umilit pe Octavian Popescu: „Dacă intră Mbappe la Tavi Popescu, îl bagă la programul Rabla

Sabin Ilie l-a umilit pe Octavian Popescu

Captură AntenaSport

Sabin Ilie l-a umilit pe Octavian Popescu. Fostul atacant al Stelei nu a avut milă de „perla” lui Gigi Becali din cauza masei musculare pe care o are Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sabin Ilie crede că, din punctul de vedere al masei musculare, Octavian Popescu nu poate face faţă în campionatele de top din Europa.

Sabin Ilie l-a umilit pe Octavian Popescu

Când cei de afară urmăresc un jucător român, primul lucru la care se uită îl reprezintă duelul unu contra unu. Uitaţi-vă ce e în cupele europene. Dacă intră Mbappe la Tavi Popescu, îl bagă la programul Rabla.

Cineva din Spania l-a urmărit, l-a văzut şi mi-a spus: «Are piciorul cât mâna mea. Este greu să dribleze așa». Le lipesc antrenamentele jucătorilor români, un program bine stabilit, pe un an, nu pe o lună”, a spus Sabin Ilie în Podcastul Business Philosophy.

Mihai Stoica l-a criticat public pe Octavian Popescu

Mihai Stoica l-a criticat public pe Octavian Popescu. Oficialul FCSB nu înţelege cum Octavian Popescu a privit impasibil faza golului 2 marcat de UTA în meciul cu FCSB.

Reclamă

Godberg Cooper a adus victoria arădenilor, cu 2-1, cu FCSB. Tavi Popescu se afla lângă Cooper, dar nu a intervenit. Roş-albaştrii evoluau în 10 oameni după eliminarea lui Pantea din minutul 45+4.

Indiscutabil trebuie să schimbe ceva. Mi-aș dori să știu ce se întâmplă cu el. Dacă aș afla, nu s-ar mai întâmpla. Fiecare fotbalist mai traversează câte o perioadă proastă, nu mă refer aici la cei mari, la Messi.

E clar că anul trecut, când Coman încă nu revenise, Tavi era titularul postului în care se simte cel mai confortabil (n.r.: extremă stânga). De atunci s-au schimbat multe, toată lumea îi caută poziția, el își caută poziția.

Reclamă 4 / 0/3

Doar că nu trebuie să arate că e nemulțumit. Altfel nu se poate explica, nu poți să vii și să te uiți la fază. Acum are ocazia să răspundă câștigând meciul cu Craiova. E în stare să facă asta, a demonstrat în multe rânduri”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și