Închide meniul

Mihai Stoica l-a criticat public pe Octavian Popescu: „Mi-aș dori să știu ce se întâmplă cu el”

Bogdan Stănescu Publicat: 29 august 2023, 23:58

Reclamă
Mihai Stoica l-a criticat public pe Octavian Popescu: „Mi-aș dori să știu ce se întâmplă cu el

Mihai Stoica l-a criticat public pe Octavian Popescu

Octavian Popescu, într-un meci din Liga 1 / Profimedia Images

Mihai Stoica l-a criticat public pe Octavian Popescu. Oficialul FCSB nu înţelege cum Octavian Popescu a privit impasibil faza golului 2 marcat de UTA în meciul cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Godberg Cooper a adus victoria arădenilor, cu 2-1, cu FCSB. Tavi Popescu se afla lângă Cooper, dar nu a intervenit. Roş-albaştrii evoluau în 10 oameni după eliminarea lui Pantea din minutul 45+4.

Mihai Stoica l-a criticat public pe Octavian Popescu

Indiscutabil trebuie să schimbe ceva. Mi-aș dori să știu ce se întâmplă cu el. Dacă aș afla, nu s-ar mai întâmpla. Fiecare fotbalist mai traversează câte o perioadă proastă, nu mă refer aici la cei mari, la Messi.

E clar că anul trecut, când Coman încă nu revenise, Tavi era titularul postului în care se simte cel mai confortabil (n.r.: extremă stânga). De atunci s-au schimbat multe, toată lumea îi caută poziția, el își caută poziția.

Doar că nu trebuie să arate că e nemulțumit. Altfel nu se poate explica, nu poți să vii și să te uiți la fază. Acum are ocazia să răspundă câștigând meciul cu Craiova. E în stare să facă asta, a demonstrat în multe rânduri”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica a anunțat cât va lipsi Vlad Chiricheș, după accidentarea din UTA – FCSB 2-1. Fundașul ratează meciurile naționalei

Mihai Stoica a anunțat cât va lipsi Vlad Chiricheș, după accidentarea din UTA – FCSB 2-1. Fundașul revenit în această vară în lotul vicecampioanei va sta, pentru o perioadă, departe de teren.

Fotbalistul echipei patronate de Gigi Becali s-a accidentat în partida cu UTA Arad, din deplasare. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea arădenilor și a încheiat seria excelentă a formației „roș-albastre”, din campionatul intern.

„La Vlad Chiricheş e ruptură. Simte şi atunci când merge. Va sta 3-4 săptămâni. Ar trebui să revină într-o lună. Culmea, joci pe sintetic, joci la 3 zile, şi nu păţeşti nimic. El se pregăteşte extraordinar, însă iată că s-a întâmplat acum accidentarea. Chiricheş e o achiziţie foarte bună, chiar dacă s-a întâmplat asta acum”, a spus Mihai Stoica pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu, pe lista lui Rangers! Ce scriu scoţienii despre tânărul de 20 de ani şi despre Gigi Becali!

Octavian Popescu, pe lista lui Rangers! Jurnaliştii scoţieni au scris că mijlocaşul de 20 de ani al lui FCSB a mai fost dorit în trecut de Rangers.

Scoţienii au comentat şi modul în care Gigi Becali negociază transferurile jucătorilor tineri.

Puştiul-minune care joacă pentru FCSB, în ţara natală, nu mai e un secret pentru nimeni. Everton a fost interesată de transferul său! În mod cert un star de viitor, întrebarea este cât timp îi va lua să ajungă acolo. 

Rangers a mai fost «legată» de transferul lui Popescu în trecut însă Gigi Becali nu e genul care să-şi scadă pretenţiile financiare când e vorba de talent. L-a comparat cu Cristiano Rolando şi l-a cotat la 150 de milioane de euro. Asta chiar e o evaluare!”, au scris jurnaliştii de la dailyrecord.co.uk.

Octavian Popescu este cotat de site-ul transfermarkt.com la 3.8 milioane de euro, dar Gigi Becali speră să îl vândă pentru cea mai mare sumă care a fost plătită vreodată pe un fotbalist român.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și