Închide meniul

Sacrificiul făcut de Deian Sorescu pentru a semna cu FCSB! La câți bani a renunțat

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 19 ianuarie 2023, 12:50

Sacrificiul făcut de Deian Sorescu pentru a semna cu FCSB! La câți bani a renunțat

Deian Sorescu, mesaj pentru fani înainte de FCSB - Universitatea Craiova

Deian Sorescu / FCSB TV

Deian Sorescu, fostul jucător al lui Dinamo, a făcut un sacrificiu financiar pentru a semna cu FCSB!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a perfectat, zilele trecute, împrumutul lui Deian Sorescu de la Rakow, care urmează să expire la finalul actualului sezon.

Sacrificiul făcut de Deian Sorescu pentru a semna cu FCSB

Deian Sorescu a pus partea sportivă pe primul plan, în momentul în care a semnat cu FCSB, deoarece a acceptat un salariu mai mic decât la Rakow, scrie fanatik.ro.

Potrivit sursei citate, fotbalistul, în vârstă de 25 de ani, va încasa, la FCSB, 16.000 de euro pe lună, cu 3.000 mai puțin decât la actualul lider din campionatul Poloniei.

FCSB i-a pregătit deja noul contract lui Deian Sorescu

Gigi Becali i-a pregătit deja noul contract lui Sorescu, care se va întinde până în sezonul 2025/2026 și care va fi activat abia la vară, doar dacă evoluțiile jucătorului vor fi satisfăcătoare. FCSB are opțiunea de a-l cumpăra definitiv pe Deian Sorescu de la Rakow, în schimbul sumei de un milion de euro.

Reclamă

În cazul în care noul contract va fi actva, salariul lui Deian Sorescu ar urma să crească cu câte o mie de euro în fiecare sezon, astfel încăt, în ultimul an de contract, ar ajunge să primească leafa pe care o avea la Rakow, 19.000 de euro.

Dumitru Dragomir îl avertizează pe Gigi Becali, după transferul lui Deian Sorescu la FCSB

Dumitru Dragomir îl avertizează pe Gigi Becali, după transferul lui Deian Sorescu la FCSB. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că jucătorul adus de la Rakow va trebui folosit doar pe postul de fundaș dreapta.

„Foarte bun, o să vedeți (n.r. – despre Deian Sorescu) – dar numai pe postul de fundaș dreapta! Dacă iar îl bramburesc ca pe Octavian Popescu, de care se alesese praful… Să-l lase numai fundaș dreapta, are capacitate de efort, face banda bine, are și rol de mijlocaș!

Reclamă 4 / 0/3

Dacă vor să-l bramburească, cum s-a întâmplat la echipa națională, unde a fost pus extremă stânga…”, a spus Dumitru Dragomir, pentru sport.ro.

Recomandări
  • Sacrificiul făcut de Deian Sorescu pentru a semna cu FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului Vezi toate știrile
Citește și