Închide meniul

Salariu uriaş pentru Adrian Mutu, la CFR Cluj! Obiectivul setat de Neluţu Varga

Dan Roșu Publicat: 22 ianuarie 2024, 9:18

Reclamă
Salariu uriaş pentru Adrian Mutu, la CFR Cluj! Obiectivul setat de Neluţu Varga

Salariu uriaş pentru Adrian Mutu, la CFR Cluj

Adrian Mutu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Neluţu Varga a pregătit un salariu uriaş pentru Adrian Mutu, la CFR Cluj. Patronul feroviarilor îl doreşte de mult timp pe „Briliant” la echipă, iar antrenorul care a împlinit recent 45 de ani îi va lua locul lui Andrea Mandorlini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rămas fără echipă după despărţirea de Neftchi Baku, Adi Mutu a ajuns deja la Cluj, urmând să fie prezentat în timpul zilei de luni la noul său club.

Salariu uriaş pentru Adrian Mutu, la CFR Cluj

Conform fanatik.ro, Adi Mutu şi stafful său vor avea un salariu de 35.000 de euro pe lună. La Rapid, echipa lăsată pentru Neftchi Baku, el primea lunar 12.000 de euro.

Mutu va semna cu CFR Cluj un contract valabil pe un an şi jumătate, cu opţiune de prelungire pe încă o stagiune. Obiectivul lui Varga e clar: unul dintre primele două locuri în Liga 1 şi calificarea în grupele europene.

Mihai Stoica, dezvăluire uimitoare despre situația de la CFR Cluj

Mihai Stoica a făcut o dezvăluire uimitoare despre situația de la CFR Cluj. Oficialul celor de la FCSB a vorbit despre demiterea lui Andrea Mandorlini, dar și despre decizia lui Neluțu Varga, de a-l aduce la echipă pe Adrian Mutu.

Reclamă

Patronul celor de la CFR Cluj a anunțat că îl va da afară pe Andrea Mandorlini la finalul partidei cu FC Botoșani. Decizia acestuia vine în contextul în care echipa din Gruia a fost învinsă de „lanterna roșie” cu scorul de 0-1.

„Speram la un egal între Botoşani şi CFR. Victoria celor de la Botoşani mă uimeşte. Totuşi, în momentul în care l-au sunat pe Bogdan Andone, am zis aici în emisiune că îl cunosc foarte bine şi că e un antrenor foarte bun. Ştie să pregătească un meci cu o echipă cu preţenţii cum e CFR Cluj. Nu mă gândeam că pot câştiga, nici nu credeam că pot înscrie, la cât de organizată e CFR.

Mă surprinde că a bătut Botoşani, dar nu mă surprinde demiterea lui Mandorlini. Vorbeam cu apropiaţii şi ştiam că e clar faptul că Adrian Mutu va fi acolo noul antrenor. Nici nu se terminase meciul. Şi daca egala pe final CFR, tot ăsta era deznodământul. Cei de la CFR nu ştiu dacă s-au plâns de arbitraj, dar aveau motive să o facă”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:35 VIDEOVIDEO | Fanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini de senzaţie 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit 22:32 „Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu 22:17 VideoRăzvan Lucescu, înconjurat de scutieri, după ce PAOK a câştigat titlul pe terenul rivalei Aris. Încăierare generală pe tunel 22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:45 VIDEOFanii lui PAOK sărbătoresc titlul pe teren propriu! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 21:00 LIVE TEXTRapid – FCSB 2-0. Petrila a marcat şi el, după ce Funsho a deschis scorul! Gafă uriaşă comisă de Andrei Vlad 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK Vezi toate știrile
Citește și