Închide meniul

Salariul lui Răzvan Oaidă la Rapid! Cele două părți au bătut deja palma

Dan Roșu Publicat: 28 mai 2023, 11:37

Salariul lui Răzvan Oaidă la Rapid! Cele două părți au bătut deja palma

Salariul lui Răzvan Oaidă la Rapid

Răzvan Oaidă, alături de colegii de la FCSB / Hepta

  • Răzvan Oaidă are 25 de ani
  • Oaidă e cotat la 700.000 de euro

Salariul lui Răzvan Oaidă la Rapid este mai mic decât ar fi urmat să încaseze la FCSB, în ultimul an de contract, la care a renunțat pentru a putea evolua mai mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform fanatik.ro, mijlocașul cotat la 700.000 de euro va încasa lunar 10.000 de euro. La FCSB, acesta câștiga 11.000 de euro pe lună, sumă care ar fi urcat la 15.000 de euro, dacă ar fi rămas la echipa lui Gigi Becali încă un sezon, până la finalul contractului.

Salariul lui Răzvan Oaidă la Rapid

Totuși, Oaidă a preferat o echipă la care să aibă șanse mult mai mari să joace. Mijlocașul de 25 de ani a adunat puțin peste 1600 de minute în toată stagiunea precedentă, puțin pentru pretențiile lui.

Reclamă

La Rapid, el va lucra cu Adrian Mutu, cel pe care îl cunoaște bine de la naționala U21, acolo unde cei doi au prins turneul final european din 2021.

„Îl cunosc foarte bine, l-am avut la naţionala U21, a jucat mai puţin, dar e un băiat foarte bun. Are un caracter frumis, e un profil care ne place, vom vedea dacă se va face transferul”, a spus Adi Mutu, citat de digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali l-a adus pe Oaidă în 2019 la FCSB şi a plătit 700.000 de euro celor din Botoşani. Oaidă, care este cotat la 700.000 de euro, nu a reuşit să se impună la FCSB şi a intrat şi în dizgraţia lui Gigi Becali.

Rapid vrea să-l transfere pe Iulian Cristea

Rapid vrea să-l transfere pe Iulian Cristea! Fundaşul se pare că este pe placul lui Daniel Niculae, acesta dorind să-l aducă în Giuleşti. Cristea urmează să plece de la FCSB, după ce roş-albaştrii au ratat titlul în faţa celor de la Farul.

Daniel Niculae se pare că a purtat negocieri cu Iulian Cristea, anunţă fanatik.ro. Fundaşul i-ar fi promis preşedintelui de la Rapid că va veni în Giuleşti, în cazul în care nu va primi o ofertă mai bună din străinătate.

Reclamă 4 / 0/3

Rapidiştii sunt deja cu gândul la sezonul viitor, după ce în această stagiune au ratat clasarea pe un loc care să asigure prezenţa în preliminariile cupelor europene.

Transferul lui Iulian Cristea la Rapid ar reprezenta o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor dată de clubul de sub Grant, transferându-l astfel pe fundaşul care a evoluat timp de patru sezoane la marea rivală, FCSB.

Rapid a efectuat deja primul transfer pentru sezonul viitor. Giuleştenii l-au cumpărat de la Csikszereda pe Omar El Sawy, un puşti de 19 ani care a bifat prezenţe şi la naţionala U19 a României. 450.000 de euro au plătit giuleştenii în schimbul jucătorului cu tată din Egipt.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi