Închide meniul

Salariul uriaş cu care Gigi Becali vrea să-l convingă pe Florin Tănase să revină la FCSB! Ce se întâmplă cu Louis Munteanu

Viviana Moraru Publicat: 24 mai 2024, 8:43

Reclamă
Salariul uriaş cu care Gigi Becali vrea să-l convingă pe Florin Tănase să revină la FCSB! Ce se întâmplă cu Louis Munteanu

Câţi bani va încasa Gigi Becali după ce Edi Iordănescu a luat 4 jucători de la FCSB la EURO 2024

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

S-a aflat salariul uriaş cu care Gigi Becali vrea să-l convingă pe Florin Tănase să revină la FCSB. Patronul campioanei vrea să-şi întărească echipa pentru preliminariile Champions League şi vrea să-l readucă pe fostul căpitan al roş-albaştrilor, care în prezent evoluează în Golf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a efectuat deja două transferuri la FCSB, jucători urmând să fie prezentaţi şi oficial. David Kiki, de la Farul, şi Daniel Popa, de la U Cluj, s-au înţeles cu campioana în această vară.

Salariul uriaş cu care Gigi Becali vrea să-l convingă pe Florin Tănase să revină la FCSB

Louis Munteanu a fost şi el o prioritate pentru Gigi Becali, însă negocierile au stagnat. Patronul FCSB-ului a oferit duma de 1,2 milioane de euro în schimbul atacantului, însă Fiorentina, club de care aparţine acesta, cere suma de 1,5 milioane de euro în schimbul lui.

Motivul din spatele refuzului lui Gigi Becali de a mai oferi încă 300.000 de euro în schimbul lui Louis Munteanu îl reprezintă Florin Tănase. Conform gsp.ro, latifundiarul din Pipera îşi doreşte ca fostul căpitan al echipei sale să revină, astfel că îl ademeneşte cu un salariu uriaş.

Becali nu vrea să investească astfel mai mult în eventualul transfer al lui Louis Munteanu, deoarece este convins că sunt şanse mari ca Florin Tănase să revină la FCSB. În acest caz, patronul roş-albaştrilor e gata să-i ofere un salariu în jurul a 30.000 de euro lui Tănase, salariu pe care îl câştigă în prezent Florinel Coman.

Reclamă
Reclamă 4

La începutul lunii, Becali anunţa că Florin Tănase are şansede 90% să revină la FCSB. Totuşi, mutarea depinde de o eventuală ofertă mai bună pe care atacantul ar putea să o primească de la o formaţie din Golf.

„(n.r: Cu Tănase ce şanse sunt să revină?) Sunt mari. Aproape de 90%. 10% dacă îşi găseşte undeva unde să îi convină. Dacă nu, el vine”, declara Gigi Becali, la palat.

Gigi Becali, 3 oferte dintr-un foc pentru preliminariile UEFA Champions League!

Gigi Becali a făcut 3 oferte dintr-un foc pentru preliminariile UEFA Champions League! Patronul campioanei a vorbit deschis despre stadiul negocierilor în cazurile lui Alex Chipciu și Louis Munteanu, dar a rostit și un nume surpriză pe care vrea să îl aducă în vară.

Reclamă

„(n.r. despre transferul lui Chipciu) Da. Tratativele, dacă îi dă voie să plece gratis, îl luăm. Nu putem să dăm bani pe un jucător de 35 de ani. El a zis că încearcă, că are relaţie bună cu clubul.

Cu Daniel Popa deja am negociat. Trebuie să negociem cu clubul. Am vorbit cu impresarul. El dacă are o clauză, jucătorul poate să negocieze. Nu am luat legătura cu jucătorul, am vorbit cu impresarul. Mi se pare că are o clauză. El are o clauză de 300.000, dar noi vrem să dăm 200.000.

Am spus că vin 5-6 jucători. Popa este pariul meu, o să vedem! E pariul meu, nu costă mult. E pariul meu. Mie îmi plăcea de el când era la Dinamo”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:24

FotoGică Hagi şi Mircea Lucescu au plecat în Germania să îi susţină pe tricolori la EURO! Cele două legende au atras toate privirile

13:10

Conor McGregor a reacţionat după ce meciul cu Michael Chandler a fost amânat: „Îmi păstrez moralul ridicat”

12:30

Helmut Marko a pus la zid un pilot din Formula 1, după ultimele prestaţii: „Mă întreb dacă el chiar vrea să piloteze”

12:15

Denis Alibec, plin de încredere înainte de debutul României la EURO: „Aş vrea să ajungem în finală”! Mesaj pentru Edi Iordănescu

11:57

Toni Kroos a dezvăluit motivul din spatele retragerii din fotbal la 34 de ani: „Oamenii au spus că mai pot juca fără probleme”

11:45

FotoNaţionala României a plecat cu trenul spre Munchen! Tricolorii şi selecţionerul Edi Iordănescu, păziţi atent de oamenii legii

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și