Închide meniul

Gigi Becali, 3 oferte dintr-un foc pentru preliminariile UEFA Champions League! Lovitura neașteptată pe care o pregătește la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 22 mai 2024, 19:56

Reclamă
Gigi Becali, 3 oferte dintr-un foc pentru preliminariile UEFA Champions League! Lovitura neașteptată pe care o pregătește la FCSB

Gigi Becali, 3 oferte dintr-un foc pentru preliminariile UEFA Champions League!

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a făcut 3 oferte dintr-un foc pentru preliminariile UEFA Champions League! Patronul campioanei a vorbit deschis despre stadiul negocierilor în cazurile lui Alex Chipciu și Louis Munteanu, dar a rostit și un nume surpriză pe care vrea să îl aducă în vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre atacantul Daniel Popa, legitimat în prezent la U Cluj. Colegul lui Alex Chipciu a avut evoluții bune în tricoul „șepcilor roșii”, iar astfel a intrat pe radarul lui Gigi Becali.

Gigi Becali, 3 oferte dintr-un foc pentru preliminariile UEFA Champions League!

Gigi Becali a dezvăluit că Alex Chipciu va ajunge la FCSB doar din postura de jucător liber de contract. Patronul a dat de înțeles că jucătorul are o relație bună cu oficialii de la U Cluj și că ar putea fi lăsat să plece liber, în această vară.

Totodată, patronul de la FCSB a dezvăluit că a purtat negocieri și cu Daniel Popa. Gigi Becali a spus că dorește să plătească, pentru transfer, suma de 200.000 de euro.

„(n.r. despre transferul lui Chipciu) Da. Tratativele, dacă îi dă voie să plece gratis, îl luăm. Nu putem să dăm bani pe un jucător de 35 de ani. El a zis că încearcă, că are relaţie bună cu clubul.

Reclamă
Reclamă 4

Cu Daniel Popa deja am negociat. Trebuie să negociem cu clubul. Am vorbit cu impresarul. El dacă are o clauză, jucătorul poate să negocieze. Nu am luat legătura cu jucătorul, am vorbit cu impresarul. Mi se pare că are o clauză. El are o clauză de 300.000, dar noi vrem să dăm 200.000.

Am spus că vin 5-6 jucători. Popa este pariul meu, o să vedem! E pariul meu, nu costă mult. E pariul meu. Mie îmi plăcea de el când era la Dinamo.”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Totodată, Gigi Becali a spus că a făcut o ofertă de 1,2 milioane de euro pentru transferul lui Luis Munteanu și că, în momentul de față, așteaptă răspunsul celor de la Fiorentina.

Reclamă

„Cu Louis Munteanu, eu am fost atunci atunci, am vorbit cu ei. Ei mi-au cerut 1.5 milioane de euro. El mai are un an de contract… eu dau 1.200.000. Acum aştept răspunsul să văd dacă îl dă cu 1.2 milioane. Nu mi-a dat răspunsul”, a mai spus patronul campioanei.

„Dacă luam bătaie, mă suna de 3-4 ori!” Mihai Pintilii, dezvăluiri din interior despre relația de la FCSB cu Gigi Becali

Pintilii a dezvăluit că Gigi Becali îl sună în momentul în care echipa pierde și că în cazul unui succes nu are nicio discuție cu patronul echipei.

Totodată, Mihai Pintilii a dezvăluit și un moment în care l-a sunat pe patron. Omul din staff-ul campioanei a discutat cu Becali după ultimul meci al sezonului și i-a transmis faptul că merită, la rândul său, o medalie de campion.

„(n.r. de câte ori a vorbit cu Gigi?) De câte ori mă suna că eu nu îl sun. De câte ori m-a sunat am răspuns, am vorbit, nu pot să îţi dau un număr acum câte apeluri am avut.

Dacă luam bătaie mă suna de 3-4 ori. Dacă câştigam nu mă suna.

L-am sunat după ultimul meci. L-am felicitat că a susţinut echipa că a fost alături de noi şi i-am zis că merita şi el o medalie de campion”, a spus Mihai Pintilii, la orangesport.ro.

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:24

Mesajul lui Edi Iordănescu înainte de debutul României la EURO 2024!

10:19

Ungaria – Elveția LIVE TEXT, ora 16:00. Duel încins în al doilea meci din grupa A. Echipele probabile

10:11

Căpitanul Scoţiei, Andy Robertson, făcut praf de o legendă după umilinţa cu Germania: „Scrii istorie într-un mod greşit”

9:38

„Nu pare că mai are viitor la Rangers!” Anunţ teribil despre Ianis Hagi: „Dacă vor obţine atâţia bani, ar fi mulţumiţi!”

9:35

Kai Havertz, după ce Germania a „spulberat-o” pe Scoţia în primul meci de la EURO 2024: „E doar începutul”

9:22

Camelia Ioana Roxana Ciripan şi Bobi Simion vor evolua la Jocurile Paralimpice Paris 2024, în competiţia de tenis de masă

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și