Închide meniul

Samba la Universitatea Craiova! Brazilianul de 1 milion de euro care va semna cu echipa lui Mirel Rădoi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 august 2022, 19:03

Samba la Universitatea Craiova! Brazilianul de 1 milion de euro care va semna cu echipa lui Mirel Rădoi

Mirel Rădoi

Mirel Rădoi, într-un meci pentru Universitatea Craiova / Hepta

Universitatea Craiova e aproape să-l transfere pe mijlocașul brazilian Jefferson Nogueira Junior (28 de ani). Acesta va semna cu echipa lui Mirel Rădoi pentru următoarele trei sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform fanatik.ro, Jefferson a ajuns deja în România și a efectuat vizita medicală la Universitatea Craiova. Brazilianul urmează să fie prezentat oficial în următoarele zile.

Universitatea Craiova semnează cu Jefferson

Jefferson a jucat ultima dată pentru Moreirense, echipă retrogradată în eșalonul secund din Portugalia. A adunat 23 de apariții în stagiunea precedentă, reușind două goluri, ambele într-un meci cu Gil Vicente.

De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Figueirense, Fortaleza și Gaziantep, unde a fost antrenat de Marius Șumudică.

Un milion de euro este cota lui Jefferson. Postul său de bază este cel de mijlocaș central, însă poate evolua și în fața apărării sau în banda dreaptă, la nevoie.

Reclamă

Gabi Tamaş, dorit la Universitatea Craiova: „Ar fi fost de acord!”

După ce Paul Papp a fost eliminat la finalul partidei tur, Universitatea Craiova a căutat cu disperare o soluţie în defensivă pentru meciul retur. Iar ţinta a fost aducerea lui Gabi Tamaş pentru un singur meci. Planl oltenilor a fost dat peste cap de regulamentul UEFA, care prevede că echipele nu au voie să treacă pe listă jucători între cele două manşe din playoff.

Da, a existat un interes real pentru Gabi Tamaș să joace meciul dintre Hapoel Beer Sheva și Universitatea Craiova. Am discutat și cu jucătorul aseară. I-am spus că, dacă el își dorește să joace acest meci, nu ne vom opune și vom găsi o soluție numai dacă va putea fi trecut pe lista UEFA. Da, și el ar fi fost de acord. Nu a spus nu, a spus să ne gândim la meciul cu FC U Craiova mai întâi.

Eu am fost adeptul unei astfel de colaborări în 2014, când CFR avea un meci dificil și avea anumite probleme de lot, iar un rezultat pozitiv i-ar fi calificat în grupele competiției europene. Nu a găsit ecou această idee a mea, deși ambele părți ar fi avut de câștigat, inclusiv jucătorii. Era vorba despre Alibec și Budescu. 

Reclamă 4 / 0/3

Tamaș nu putea fi trecut pe lista UEFA între turul și returul unui joc, astfel că varianta a picat. Nu văd un lucru rău să susții o echipă să obțină rezultate bune pentru fotbalul românesc. Nu am discutat aspecte financiare, dar am discutat și cu sponsorii noștri, le-am expus această variantă. Sigur că ar fi existat și niște riscuri. Ar fi trebuit să ne așezăm la masă și să luăm în calcul orice problemă, doar că nu a mai fost cazul”, a declarat Costel Lazăr la sport.ro.

Reacţia lui Gabi Tamaş, după ce Universitatea Craiova a vrut să îl transfere pentru un singur meci

Gabi Tamaş a fost întrebat despre acest subiect, însă fundaşul de la Petrolul a spus că nu cunoaşte amănunte.

Nu știu despre ce e vorba. Nu comentez. Trebuie să vorbiți cu cei de la Craiova, cu președintele de la Petrolul. Nu am citit ziarele, nu am vrut să le citesc încă. Am avut meci. O să le citesc acum în autocar. Eu cu domnul Mihai Rotaru am o relație de prietenie, așa cum am și cu Adrian Mititelu.

Doar cu oameni ca el se poate ajuta fotbalul. Mai mult nu mai spun. Îmi plac ambele Craiove. A lui Mihai Rotaru, cu Mirel Rădoi, arată mult mai bine. Eu am contract cu Petrolul și încerc să îl duc la bun sfârșit”, a spus Gabi Tamaş, conform digisport.ro.

Recomandări
  • Samba la Universitatea Craiova
  • Brazilianul de 1 milion de euro care va semna cu echipa lui Mirel Rădoi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și