Închide meniul
Foto

Sărbătoare în Giuleşti, după Dinamo – Rapid 1-2! Cum au fost întâmpinaţi jucătorii lui Cristiano Bergodi de fani

Alex Masgras Publicat: 28 ianuarie 2024, 0:03

Reclamă
Sărbătoare în Giuleşti, după Dinamo – Rapid 1-2! Cum au fost întâmpinaţi jucătorii lui Cristiano Bergodi de fani

Sărbătoare în Giuleşti, după Dinamo - Rapid 1-2

Fanii lui Rapid, sărbătorind victoria cu Dinamo / Antena Sport

A fost sărbătoare în Giuleşti, după Dinamo – Rapid 1-2! Echipa lui Cristiano Bergodi s-a impus în mod dramatic în derby-ul de pe Arena Naţională, scor 2-1. Golul victoriei a fost marcat de Burmaz în minutul 90.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a jucat fără fanii săi pe Arena Naţională, după ce galeria giuleştenilor a boicotat partida. Fanii lui Rapid nu s-au înţeles cu Dinamo în ceea ce priveşte numărul de bilete pentru meciul de pe Arena Naţională, motiv pentru care fanii rapidişti au urmărit partida de pe stadionul din Giuleşti.

Sărbătoare în Giuleşti, după Dinamo – Rapid 1-2!

La scurt timp după fluierul final de pe Arena Naţională, jucătorii lui Rapid s-au urcat în autocar şi au plecat spre Giuleşti. Acolo au fost aşteptaţi de fani, care i-au întâmpinat aşa cum se cuvine şi au sărbătorit victoria în faţa rivalilor.

Cu echipamentele de joc pe ei, jucătorii lui Cristiano Bergodi au păşit pe gazonul din Giuleşti şi s-au îndreptat către peluza în care fanii rapidişit au urmărit meciul cu Dinamo. Imediat a început sărbătoarea. Jucătorii au cântat şi au aprins torţe alături de fani.

Fanii lui Rapid nu au mai mers pe Arena Naţională după ce li s-au promis 5000 de bilete pentru această partidă. Între timp, aceştia au primit 2800 de bilete, la inelul 3 al celui mai mare stadion al ţării. În semn de protest, aceştia nu au mai mers la meci. Pe Arena Naţională au fost 13.425 de spectactori la Dinamo – Rapid, din etapa cu numărul 23 din Liga 1.

Reclamă

Dan Şucu a avut „o grămadă de emoţii” la Dinamo – Rapid 1-2

Dan Şucu a avut „o grămadă de emoţii” la Dinamo – Rapid 1-2. Borisav Burmaz a marcat golul victoriei de pe Arena Naţională, în minutul 90. Acţionarul principal a susţinut că fanii ar fi putut ajuta echipa, dacă ar fi fost prezenţi.

După două victorii obţinute pe final, Rapid Bucureşti a ajuns pe locul 2, fiind acum la 8 puncte de liderul FCSB, care are însă un meci mai puţin disputat, cel cu Universitatea Craiova, ce se va disputa duminică, de la ora 20:00, live text pe as.ro.

„Putem să jucăm şi mult mai bine decât am jucat azi, dar rezultatul este excepţional pentru noi. Am avut o grămadă de emoţii. Cum să nu ai emoţii la un astfel de joc? Băieţii au avut mare nevoie de fani.

Reclamă 4 / 0/3

S-a simţit faptul că nu au fost alături de noi. Sper să nu se mai întâmple vreodată lucrul ăsta. Trebuie să găsim soluţii să nu mai intrăm în astfel de probleme”, a spus Dan Şucu, după meci.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia Vezi toate știrile
Citește și