Închide meniul

Dan Şucu a avut „o grămadă de emoţii” la Dinamo – Rapid 1-2, încă un meci dramatic: „Sper să nu se mai întâmple vreodată asta”

Dan Roșu Publicat: 27 ianuarie 2024, 22:48

Reclamă
Dan Şucu a avut „o grămadă de emoţii la Dinamo – Rapid 1-2, încă un meci dramatic: „Sper să nu se mai întâmple vreodată asta

Dan Şucu a avut "o grămadă de emoţii" la Dinamo - Rapid 1-2

Dan Şucu, în timpul unui meci - Hepta

Dan Şucu a avut „o grămadă de emoţii” la Dinamo – Rapid 1-2. Borisav Burmaz a marcat golul victoriei de pe Arena Naţională, în minutul 90. Acţionarul principal a susţinut că fanii ar fi putut ajuta echipa, dacă ar fi fost prezenţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mii de suporteri ai feroviarilor au urmărit partida de pe propriul stadion, acolo unde au ales şi să sărbătorească succesul după meci.

După două victorii obţinute pe final, Rapid Bucureşti a ajuns pe locul 2, fiind acum la 8 puncte de liderul FCSB, care are însă un meci mai puţin disputat, cel cu Universitatea Craiova, ce se va disputa duminică, de la ora 20:00, live text pe as.ro.

Dan Şucu a avut „o grămadă de emoţii” la Dinamo – Rapid 1-2

„Putem să jucăm şi mult mai bine decât am jucat azi, dar rezultatul este excepţional pentru noi. Am avut o grămadă de emoţii. Cum să nu ai emoţii la un astfel de joc? Băieţii au avut mare nevoie de fani.

S-a simţit faptul că nu au fost alături de noi. Sper să nu se mai întâmple vreodată lucrul ăsta. Trebuie să găsim soluţii să nu mai intrăm în astfel de probleme”, a spus Dan Şucu, după meci.

Reclamă

Cristiano Bergodi, după Dinamo – Rapid 1-2

Emoţii a avut şi Cristiano Bergodi, cel care a avut parte şi de un mic scandal cu un fan, la finalul duelului de pe Arena Naţională.

„Schimbările au făcut diferența, Burmaz a dat din nou gol, a avut o șansă mare. Mă bucur, azi nu am făcut un meci convingator, sunt importante aceste trei puncte, dar trebuie să reglăm ceva, nu am jucat niciodată cu frică. Nu știu de ce, dar mergem înainte.

Era un suporter, a scuipat, a vorbit în limba italiană, m-a înjurat (n.red. de ce era nervos la finalul meciului). Ne-a părut rău că suporterii nu au fost aici, fotbalul românesc a pierdut. Trebuiau să fie ambele peluze. Acum mergem la ei, ne bucurăm cu ei în Giulești.

Reclamă 4 / 0/3

Încă nu se vede o cursivitate în joc, suferim la relațiile de joc, trebuie să vedem bine, jucătorii trebuie să se integreze, nu e ușor, au venit din altă țară. Sunt jucători de calitate, dar trebuie să avem răbdare. Noi am trăit periculos în ultimele două meciuri.

Astăzi o remiză era rezultatul corect, dar băieții au arătat caracter. Într-un derby nu mai contează diferența din clasament.

A fost o execuție frumoasă a lui Abdallah, mi-a plăcut mult ca atacant, ne-a pus probleme. Știam că vor juca ofensiv, a fost greu astăzi.

Peste câteva etape (n.red. când crede că se omogeniza echipa), dar între timp trebuie să câștigăm. Trebuie altceva, și băieții erau supărați la pauză, trebuia să arătăm altceva din toate punctele de vedere, știu și ei, sunt conștienți. Echipa încă nu este omogenă”, a spus Bergodi, citat de digisport.ro.

Dinamo – Rapid 1-2

Dinamo Bucureşti a pierdut sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-2, cu Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a 23-a din Superligă.

Cu suporterii aflaţi pe stadionul din Giuleşti, nu pe Arena Naţională, rapidiştii au căutat victoria în meciul cu Dinamo, dar atacanţii alb-vişinii i-au dat emoţii lui Cristiano Bergodi. Gazdele au fost mai periculoase în prima parte, ratând prin Politic şi Homawoo.

Pe finalul primei reprize Papeau a deschis scorul, în minutul 44, însă Dinamo a egalat după numai două minute, prin Hakim Abdallah. Rapid a cerut penalti în minutul 47, la căderea lui Rrahmani în careu, apoi Politic a trimis în bara transversală, în minutul 56, însă Burmaz a reuşit să înscrie în minutul 90 golul victoriei rapidiste, după ce în etapa trecută tot el marcase golul decisiv în prelungirile meciului cu FCU Craiova.

Reclamă

Rapid s-a impus cu 2-1, fără să strălucească, în timp ce Dinamo a făcut unul din cele mai bune meciuri ale sale.

În clasament Rapid are 39 de puncte şi a trecut pe locul secund în campionat. Dinamo a rămas cu 16 puncte, pe penultimul loc al Superligii, al 15-lea.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și