Închide meniul
UPDATE

Scandal cu Nicolae Dică înainte de FC Argeş – FCSB! Antrenorul de la Mioveni nu a fost lăsat să intre la meci. „Dicanio”, nevoit să îşi cumpere bilet

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 februarie 2023, 22:00

Scandal cu Nicolae Dică înainte de FC Argeş – FCSB! Antrenorul de la Mioveni nu a fost lăsat să intre la meci. „Dicanio, nevoit să îşi cumpere bilet

Nicolae Dică ia în calcul să plece de la Mioveni

Nicolae Dică / Profimediaimages

Scandal cu Nicolae Dică înainte de FC Argeş – FCSB. Actualul antrenor de la Mioveni nu a fost lăsat să intre să vadă partida fostelor sale echipe. Dică a vrut să vadă partida de la Tribuna oficială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Conform gsp.ro, scenele s-au petrecut la intrarea de la Tribuna oficială. Pentru că nu avea invitaţie, Dică nu a fost lăsat de stewarzi să intre în acea zonă a stadionului. Ulterior, Nicolae Dică şi-a luat bilet la tribuna I şi a putut urmări partida de pe stadion.

Ştirea iniţială.

Scandal cu Nicolae Dică înainte de FC Argeş – FCSB

Nicolae Dică a aşteptat câteva minute la porţile stadionului pentru a intra la meci. Până la urmă, fostul antrenor de la FCSB nu a putut intra pentru că nu avea bilet în acea zonă.

Nicolae Dică a renunţat să mai încerce să intre pe stadion şi a plecat extrem de nervos de la stadion. Nicolae Dică a făcut istorie ca jucător în tricoul celor două echipe. După ce s-a lăsat de fotbal, Dică a afost antrenor pentru cele două echipe.

Reclamă

Nicolae Dică, impresionat de Tavi Popescu: „E un număr 10 cu tehnică bună!”

Chiar dacă a pelcat de la FCSB, Nicolae Dică are cuvinte de laudă la adresa foştilor săi elevi. Iar Tavi Popescu este unul dintre preferaţii actualului antrenor de la CS Mioveni.

„Nu vreau să comentez prea mult poziționarea lui Octavian Popescu ca inter. La prima fază, când FCSB a marcat golul, el a pasat când a ratat Miculescu și a ieșit acel corner din care a înscris Edjouma. A avut momente bune de joc în zona centrală, a venit să primească mingea, a pasat, a mișcat, dar cei de acolo știu cel mai bune unde să-l folosească.

A fost OK din punctul meu de vedere, a fost bine. De multe ori pe faza ofensivă venea în partea stângă, iar Coman intra în centru. Îi place să intre din stânga în duel unu la unu, să vină în centru pe piciorul drept, pe piciorul lui bun.

Reclamă 4 / 0/3

Acum el e de stânga, dar cred că va deveni un jucător foarte bun de zona centrală. Și eu am fost tânăr și am jucat în zone laterale, dar după vreo trei ani în prima divizie am ajuns în zona centrală și acolo am dat cel mai bun randament.

Tavi este un număr 10 care are o tehnică foarte bună, are viziune, are ultima pasă și mai e și un bun finalizator. Acolo are libertate mai mare, important e să învețe să joace între linii”, spunea Nicolae Dică, pentru fanatik.ro.

Nicolae Dică l-a lăudat şi pe Malcom Edjouma. Edjouma a marcat patru goluri în ultimele 3 etape.

L-am antrenat, îl cunosc foarte bine, a avut și cu mine evoluții foarte bune, mi-a dat și mie goluri. Este un jucător care riscă foarte mult, dar dacă încearcă de cinci ori îi iese de trei ori.

Adică este un jucător care întotdeauna încearcă să facă ceva imposibil, ceva la care nu se așteaptă nimeni. Și un lucru pozitiv pe care îl are este că ajunge la finalizare. Și pentru el este foarte bine, ca și mijlocaș defensiv.

Este un jucător exponențial pentru FCB, este unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. Mă așteptam să aibă explozia asta, pentru că a jucat bine și cu mine… A avut evoluții foarte bune.

Discutam cu el și îi explicam că e mai bine să joace mai sus, pentru că e un jucător care în ultimii 30 de metri poate să facă diferența. El este genul de jucător care vrea să vină cu fața la joc, să aibă jocul în față, să atingă mingea de mai multe ori…”, a mai spus Nicolae Dică.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul! 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor Vezi toate știrile
Citește și