Închide meniul

Scandal de proporţii în Liga 1. Jucător dat afară după ce a a fost prins beat la volan: „Am dovadă clară de la poliţie!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 decembrie 2023, 15:17

Scandal de proporţii în Liga 1. Jucător dat afară după ce a a fost prins beat la volan: „Am dovadă clară de la poliţie!

Scandal de proporţii în Liga 1. Jucător dat afară după ce a a fost prins beat la volan

Hepta

Scandal de proporţii în Liga 1, iar un jucător a fost dat afară după ce a a fost prins beat la volan. Este vorba de jucătorul celor Sepsi, Francisco Santos Junior. Anunţul a fost făcut chiar de patronul Laszlo Dioszegi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În luna octombrie, Francisco Santos Junior a fost prins de poliţie sub influenţa băuturilor alcoolice la volan. La acel moment, Laszlo Dioszegi nu a făcut public numele jucătorului.

Scandal de proporţii în Liga 1, iar un jucător dat afară după ce a a fost prins beat la volan

”Vreau să vă comunic un lucru foarte important, legat de un jucător de al nostru. Tocmai am primit dovada de la Poliție, iar lucrurile sunt clare. Junior a fost prins conducând băut la volan. Din acest moment vă spun că noi nu dorim să mai continuăm contractul cu acest jucător. Noi cei de la Sepsi nu tolerăm așa ceva.

Iar acum, după ce am primit și dovada clară de la Poliție dorim să reziliem contractul cu Junior. Sper să înțeleagă și să accepte rezilierea pe cale amiabilă a contractului cu noi. Oricum, el nu e trecut de noi pe lista celor care vor merge în cantonament în Antalya.

Dacă nu înțelege să rezilieze pe cale amiabilă, tot vom găsi o soluție de rupere a contractului cu el.

Reclamă

A fost prins conducând la volan după ora 1 noaptea. Vă repet: nu acceptam așa ceva la Sepsi, iar noi vrem să reziliem contractul cu acest fotbalist”, a spus Laszlo Dioszegi la prosport.ro

Incidentul s-a petrecut noaptea, în luna octombrie, în momentul în care Sepsi a avut o serie de 6 înfrângeri consecutive.

”Se poate, deja am prins un jucător care la ora 3 noaptea se plimba în Sfântul Gheorghe și nu era foarte treaz, dar din cauza GDPR nu pot să spun mai multe. Dacă unul a fost, de ce să nu fie mai mulți? Îmi pun întrebarea? E ceva în neregulă. L-a prins poliţia la 3 noaptea, la volan, şi nu era treaz”, spunea, la acel moment, Laszlo Dioszegi la fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni Vezi toate știrile
Citește și