Închide meniul

Laszlo Dioszegi şochează! Un jucător de la Sepsi a fost prins beat la volan: „L-a prins poliţia la 3 noaptea şi nu era treaz!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 octombrie 2023, 12:22

Reclamă
Laszlo Dioszegi şochează! Un jucător de la Sepsi a fost prins beat la volan: „L-a prins poliţia la 3 noaptea şi nu era treaz!

Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de "omenie"

Laszlo Dioszegi, în timpul unui interviu / Antena Sport

Laszlo Dioszegi şochează şi a dezvăluit că un jucător de la Sepsi a fost prins beat la volan. Sepsi are o serie incredibilă în Liga 1: 6 înfrângeri consecutive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lazslo Dioszegi crede că lipsa de rezultate de la echipa sa este cauzată şi de comportamentul jucătorilor. Şi a dezvăluit că un jucător de la echipa sa a fost prin băut la volan.

Laszlo Dioszegi şochează şi a spus că un jucător de la Sepsi a fost prins beat la volan

”Se poate, deja am prins un jucător care la ora 3 noaptea se plimba în Sfântul Gheorghe și nu era foarte treaz, dar din cauza GDPR nu pot să spun mai multe. Dacă unul a fost, de ce să nu fie mai mulți? Îmi pun întrebarea? E ceva în neregulă. L-a prins poliţia la 3 noaptea, la volan, şi nu era treaz”, a spus Laszlo Dioszegi la fanatik.ro.

Roland Niczuly s-a prăbuşit emoţional după Poli Iaşi – Sepsi 1-0

Roland Niczuly s-a prăbuşit emoţional după Poli Iaşi – Sepsi 1-0. Echipa lui Liviu Ciobotariu a ajuns la 6 înfrângeri consecutive în Liga 1, deşi a avut un start foarte bun de sezon.

Roland Niczuly, liderul echipei din Sfântu Gheorghe, a avut un discurs apocaliptic după înfrângerea de la Iaşi. Văzută cu şanse mari să prindă un loc de playoff, Sepsi începe să îşi facă griji pentru salvarea de la retrogradare. Cel puţin, acesta afost discursul portarului de la Sepsi.

Reclamă

„Din păcate nu reușim să băgăm mingea în poartă. Mi-e greu. Nu-mi vine să cred ce văd. Nu putem să înscriem nici din penalty, nici cu poarta goală. Fundașii ne iau mereu mingea. E un dezastru ce se întâmplă la noi. Cu tăcerea nu se întâmplă nimic. O să ne obișnuim cu înfrângerile. Nimeni nu zice nimic. E o tăcere infernală în vestiar.

Moralul la pământ, liniște mare în vestiar. Nu așa văd eu că se va rezolva situația. E un dezastru. Nu găsim soluții. E al treilea meci consecutiv în care nu marcăm. 

Am luat multe goluri. Am fost echipa care la începutul sezonului nu luam gol, acest lucru s-a schimbat total. Nu vreau să comenez. Nu banca tehnică e de vină că din doi metri ratăm. Am avut două situații în prima repriză cu poartă goală și nu am reușit să dăm gol. Nici nu mai știu câte ocazii am avut. Mister ne duce la poartă, dar noi ratăm.

Reclamă 4 / 0/3

E o mare dezamăgire pentru mine. Credeam că această pauză ne era de folos. Cu siguranță e cea mai grea perioadă. Șapte meciuri oficiale, un egal la Hermannstadt, și acel egal putem spune că a venit cu un pic de șansă. E o perioadă dificilă. Ne așteaptă o partidă grea, cu Botoșaniul. Dacă o să continuăm așa, vom regrodata. 

Nici nu vorbesc de play-off! Mă tem de retrogradare. E greu. Trebuie să găsim soluții cu toții, nu doar banca tehnică. Avem de suferit și noi jucătorii”, a spus Roland Niczuly după Poli Iaşi – Sepsi 1-0.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate Vezi toate știrile
Citește și