Închide meniul

Scandal imens la UTA Arad! Mircea Rednic și-a făcut praf jucătorii: „Am trecut printr-un infarct și am rămas profesionist”

Alex Ioniță Publicat: 19 decembrie 2023, 17:28

Reclamă
Scandal imens la UTA Arad! Mircea Rednic și-a făcut praf jucătorii: Am trecut printr-un infarct și am rămas profesionist”

Scandal imens la UTA Arad

Mircea Rednic / Hepta

Scandal imens la UTA Arad! Tehnicianul „textiliștilor”, Mircea Rednic, și-a atacat jucătorii, după ce aceștia nu s-au prezentat la antrenamentul echipei, înainte de meciul cu Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbaliștii legitimați la UTA au intrat în grevă. Aceștia sunt nemulțumiți pentru că nu și-au primit salariul din luna octombrie a acestui an. După acest lucru, Mircea Rednic a reacționat foarte dur.

Scandal imens la UTA Arad! Mesajul transmis de Mircea Rednic

Tehnicianul celor de la UTA Arad a vorbit despre probleme din cadrul clubului, după ce jucătorii nu s-au prezentat la antrenament. Mircea Rednic i-a criticat dur pe fotbaliști, având în vedere că aceștia își vor primi salariile până la următorul meci al echipei.

„Sincer să fiu, sunt dezamăgit. Le-am și zis asta, ok au tras un semnal de alarmă. Din partea conducerii clubului a venit Botiș și le-a confirmat că-și vor lua banii până la meci. Am vorbit și eu cu domnul Meszar și mi-a spus la fel, că până la meci își vor lua banii.

Asta e lipsă de respect față de club, față de antrenor și eu le-am zis că o să vină vremea să-și dorească să se antreneze și nu o s-o poată face. Noi nu avem probleme, e prima oară când a fost această întârziere.

Reclamă

Am fost de acord până la un punct, dar de acolo ei trebuiau să se prezinte la antrenament mai ales că ‘Coach’ a ieșit la antrenament.

E urât să-l lași acolo pe ‘Coach’, e urât față de club și față de meseria lor și față de mine. Rednic are patru luni de când nu a luat un ban, dar își face treaba. Rednic a trecut și printr-un infarct, e un profesionist”, a spus Mircea Rednic, potrivit sportarad.ro.

UTA Arad se va duela cu Universitatea Craiova pe data de 20 decembrie, de la ora 17:30. Duelul din etapa cu numărul 21 a sezonului de Liga 1 va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

UTA Arad a remizat cu Farul, în ultima etapă a Ligii 1. Ce spunea atunci Mircea Rednic

La finalul partidei, „Puriul” s-a declarat nemulțumit de prestația echipei sale. Acesta a remarcat și faptul că în a doua parte cele două formații s-au „anihilat” reciproc, la mijlocul terenului.

„Nu ştiu dacă mulţumeşte pe cineva acest rezultat. Ca joc, în prima repriză, am avut două oportunităţi de a înscrie. Nu am făcut-o, ne-am precipitat. Ultima pasă nu a fost una bună.

În repriza a doua, ne-am anihilat reciproc la mijlocul terenului. Am încercat atât noi, cât şi adversarii, să ne surprindem pe contraatac.

În prima repriză, cu mai multă concentrare, puteam să marcăm. Este un rezultat echitabil. În repriza a doua nu ne-am creat ocazii”, a spus Mircea Rednic, la finalul partidei, după remiza cu Farul Constanța, potrivit orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și