Închide meniul
Video

Scandal înainte de FCSB – Sepsi: „Băi, taci din gură! Nu ţi-e ruşine?!” / „Crezi că mă sperii dacă sunt singur?!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 martie 2023, 22:01 / Actualizat: 12 martie 2023, 23:03

Scandal înainte de FCSB - Sepsi

Captură Antena Sport

A fost scandal înainte de FCSB – Sepsi. Un fan al celor de la FCSB i-a luat în vizor pe oficialii celor de la Sepsi şi le-a cerut să nu mai pună imnul Ţinutului Secuiesc. Replica a venit de la vicepreşedintele covăsnenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanul celor de la FCSB le-a strigat un mesaj provocator celor de la Sepsi. „Nu mai băgați imnul Ținutului Secuiesc!”, le-a transmis suporterul.

Scandal înainte de FCSB – Sepsi

Replica a venit din partea vicepreşedintelui celor de la Sepsi. „Băi, nu ţi-e ruşine?! Vezi cum vorbești!”, a fost replica Kertes David. „Crezi că mă sperii dacă sunt singur?!”, i-a răspuns fanul. Spiritele s-au calmat la intervenţia patronul Doszegi. Acesta a tras un semnal de alarmă înainte de FCSB – Sepsi.

Dioszegi spune că „s-a deschis Cutia Pandorei” după ce Comisia de Recurs a FRF a decis ca meciul Sepsi – FC U Craiova 1948 să se rejoace. Asta după ce partida a fost oprită în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni.

„Am venit să luăm punct sau puncte. Pot să spun că în decembrie eram mult mai sigur de play-off, dar sunt optimist. Dacă nu am încredere în băieți și în club, ce rost are să mai continuăm?

Reclamă

Nu a fost nicio deziluzie că se rejoacă meciul cu FCU Craiova. Asta e. Noi vrem să câștigăm pe teren. Deziluzie este că s-a deschis Cutia Pandorei. De acum putem fi înjurați fără probleme, meciul nu mai poate fi oprit. Cred că ar trebui modificat regulamentul cât mai repede.

Nu există nicio primă specială, trebuie să lupte pentru play-off și gata”, a spus Laszlo Dioszegi, înainte de FCSB – Sepsi.

FC U Craiova 1948 și Sepsi luptă pentru ultimul loc care asigură calificarea în play-off. În ultima etapă a sezonului regular, oltenii joacă pe terenul lui FC Hermannstadt, în timp ce covăsnenii dau piept cu FCSB, tot în deplasare.

Reclamă 4 / 0/3

Motivarea deciziei Comisiei de Recurs

Meciul din etapa a 23-a din Liga 1, dintre Sepsi și FC U Craiova 1948, a fost întrerupt de Andrei Chivulete, în prima repriză, după ce suporterii oaspeților au lansat scandări xenofobe la adresa gazdelor. Comisia de Recurs și-a motivat decizia.

„Desființează în parte Hotărârea CDE nr. 573/15.02.2023, în ceea ce privește sancțiunea cu penalitate sportivă, iar în temeiul art. 83.7 din RD al FRF sancționează clubului ACS Sepsi OSK cu penalitate sportivă 10.000 lei.

Admite recursul formulat de U Craiova 1948 SA împotriva Hotărârii CDE nr. 573/15.02.203. Desființează în parte Hotărârea CDE nr. 573/15.02.2023 în ceea ce privește sancțiunea cu forfait (3-0 în favoarea ACS Sepsi OSK), iar în temeiul punctului 5, legea 7 din Legile jocului dispune rejucarea jocului dintre ACS Sepsi OSK și U Craiova 1948 SA din minutul 0. Menține celelalte dispoziții ale hotărârii recurate. Admite cererile de intervenție accesorie.

Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată azi, 09.03.2023 în ședință nepublică la sediul LPF”, se arată în motivarea deciziei Comisiei de Recurs.

Punctul 5 al legii 7, la care se face referire în motivarea Comisiei de Recurs, prevede că: „Un joc oprit definitiv trebuie să fie rejucat, cu excepţia situaţiilor în care regulamentul competiției sau organizatorii dispun altfel”.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Au marcat doi jucători intraţi la pauză 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și