Închide meniul

Scandal la CFR Cluj! Oficialii campioanei au răspuns după acuzațiile lui Gabriel Debeljuh: „A mințit cu tot! Am conversația pe WhatsApp!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 decembrie 2022, 20:02

Scandal la CFR Cluj! Oficialii campioanei au răspuns după acuzațiile lui Gabriel Debeljuh: „A mințit cu tot! Am conversația pe WhatsApp!

Gabriel Debeljuh s-a accidentat grav în vară

Gabriel Debeljuh s-a accidentat grav în vară / Profimedia

Este scandal la CFR Cluj! Oficialii campioanei au răspuns după acuzațiile lui Gabriel Debeljuh. Atacantul croat a răbufnit la adresa conducătorilor din Gruia și a declarat că aceștia nu i-au acoperit cheltuielile cu operația și recuperarea, după accidentarea la ligamente suferită în vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Bilașco, directorul sportiv al lui CFR Cluj, a dezmințit acuzațiile lui Gabriel Debeljuh.

Scandal la CFR Cluj! Oficialii campioanei au răspuns după acuzațiile lui Gabriel Debeljuh

Bilașco a explicat că a existat o discuție pe WhatsApp, în care oficialii ardeleni i-au explicat lui Debeljuh că sumele respective îi vor fi decontate în luna ianuarie.

În plus, directorul sportiv din Gruia a negat și informațiile lansate în presă de Gabriel Debeljuh, în legătură cu prelungirea contractului.

„A minţit cu tot ce a spus. Are mesajele Cristi Balaj când îi spune clar că CFR-ul îi plăteşte în ianuarie tot. El a vrut să facă totul în Italia. Am respectat tot ce a zis, i-am acceptat să se opereze şi să facă recuperarea în Italia.

Reclamă

I-am zis că o plăteşte de la el şi în ianuarie o să îşi primească banii, şi nu din obligaţie, că nu scrie nicăieri asta, ci tocmai din dorinţa asta a noastră de a ne arăta recunoştinţa faţă de el.

Eu am avut nişte discuţii, în vară, pe WhatsApp, ăsta e ghinionul lui, să zic aşa, şi o să arăt, dacă doreşte, că nu stau lucrurile aşa! M-a acuzat că l-am şantajat ca să prelungească contractul, nu este adevărat! Eu i-am spus doar că ne dorim să prelungim contractul, nu s-a discutat o secundă ceva în plus. Atâta tot!

După interviul ăsta nu ştiu ce se va întâmpla, nu pot eu să decid. Toată lumea s-a simţit lezată…”, a spus Marius Bilașco, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În luna august, vârful de 26 de ani a suferit o leziune la ligamentul încrucișat și la menisc. Debeljuh n-a mai jucat deloc din vară. Croatul s-a operat și acum se află în proces de recuperare.

Debeljuh, furios pe conducătorii lui CFR Cluj: „Nu mi-au înapoiat niciun cent!”

Gabriel Debeljuh s-a arătat extrem de supărat din cauza modului în care s-au comportat oficialii clubului. Atacantul croat a explicat că aceștia nu i-au plătit cheltuielile pentru operație, transport, cazare și recuperare, fiind nevoit să achite totul din propriul buzunar.

Debeljuh a anunțat că nu va mai juca vreodată pentru CFR Cluj. Croatul va intra în ultimele 6 luni de contract cu campioana și nu are de gând să și-l prelungească.

„(N.r. – Cum e situația ta medicală?) E foarte bună acum, am început să ies pe teren, să alerg, mă antrenez și cu mingea. Să joc încă nu pot, aș mai avea nevoie de două sau de trei luni ca să ajung în forma cea mai bună. După accidentare, medicul a estimat că o să pot juca din nou în șase sau în șapte luni.

Nu, nu am acceptat și nu am semnat niciun contract cu CFR. Înțelegerea noastră va intra în ultimele șase luni în ianuarie. Chiar nu știu dacă voi continua la Cluj, eu observ că nici clubul nu vrea să continue cu mine.

Debeljuh s-a săturat și vrea să plece din Gruia!

Nici nu vorbesc cu conducerea, mai discut uneori cu antrenorul, cu el am o relație bună. Cu conducerea nu am nicio relație. Încă aștept să-mi plătească recuperarea pe care am achitat-o din banii mei. Am plătit bilete de avion, hotel, recuperarea propriu-zisă și nu mi-au înapoiat niciun cent. Să vedem ce se va mai întâmpla, dar la cum văd situația acum nu cred că voi mai juca vreodată pentru CFR.

Da, pentru că eu nu-mi risc cariera când sunt în ultimele șase luni din contract! Nici măcar nu mi-au propus un contract nou și nu au fost deloc alături de mine în perioada aceasta în care nu am putut juca. Dacă voi fi apt și pregătit sută la sută voi fi disponibil, da, dar o să mai dureze și nu sunt dispus să scurtez perioada pentru recuperare, e prea important să nu mă accidentez din nou.

Reclamă

Să continui la CFR e foarte greu de imaginat, pentru că sunt dezamăgit total de cum s-au purtat cu mine după cât de mult am făcut pentru acest club”, a spus Gabriel Debeljuh, pentru gsp.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și