Închide meniul

Gabriel Debeljuh pleacă de la CFR Cluj! Croatul, dezlănțuit la adresa conducătorilor: „Am plătit avion, hotel, recuperare și nu mi-au dat niciun cent înapoi!”

Cosmin Cioboată Publicat: 16 decembrie 2022, 14:28

Gabriel Debeljuh pleacă de la CFR Cluj! Croatul, dezlănțuit la adresa conducătorilor: „Am plătit avion, hotel, recuperare și nu mi-au dat niciun cent înapoi!

Gabriel Debeljuh s-a accidentat grav în vară

Gabriel Debeljuh s-a accidentat grav în vară / Profimedia

  • Gabriel Debeljuh pleacă de la CFR Cluj! Croatul, dezlănțuit la adresa conducătorilor
  • „Am plătit avion, hotel, recuperare și nu mi-au dat niciun cent înapoi!”

Gabriel Debeljuh pleacă de la CFR Cluj! Atacantul croat s-a dezlănțuit la adresa conducătorilor din Gruia, pe care îi acuză că nu i-au acoperit costurile pentru recuperare. În luna august, vârful de 26 de ani a suferit o leziune la ligamentul încrucișat și la menisc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Debeljuh n-a mai jucat deloc din vară. Croatul s-a operat și acum se află în proces de recuperare.

Gabriel Debeljuh pleacă de la CFR Cluj!

Atacantul campioanei s-a arătat extrem de supărat din cauza modului în care s-au comportat oficialii clubului. Gabriel Debeljuh a explicat că aceștia nu i-au plătit cheltuielile pentru operație, transport, cazare și recuperare, fiind nevoit să achite totul din propriul buzunar.

Reclamă

Debeljuh a anunțat că nu va mai juca vreodată pentru CFR Cluj. Croatul va intra în ultimele 6 luni de contract cu campioana și nu are de gând să și-l prelungească.

„(N.r. – Cum e situația ta medicală?) E foarte bună acum, am început să ies pe teren, să alerg, mă antrenez și cu mingea. Să joc încă nu pot, aș mai avea nevoie de două sau de trei luni ca să ajung în forma cea mai bună. După accidentare, medicul a estimat că o să pot juca din nou în șase sau în șapte luni.

Reclamă

Nu, nu am acceptat și nu am semnat niciun contract cu CFR. Înțelegerea noastră va intra în ultimele șase luni în ianuarie. Chiar nu știu dacă voi continua la Cluj, eu observ că nici clubul nu vrea să continue cu mine.

Debeljuh, furios pe conducătorii lui CFR Cluj: „Nu mi-au înapoiat niciun cent!”

Nici nu vorbesc cu conducerea, mai discut uneori cu antrenorul, cu el am o relație bună. Cu conducerea nu am nicio relație. Încă aștept să-mi plătească recuperarea pe care am achitat-o din banii mei. Am plătit bilete de avion, hotel, recuperarea propriu-zisă și nu mi-au înapoiat niciun cent. Să vedem ce se va mai întâmpla, dar la cum văd situația acum nu cred că voi mai juca vreodată pentru CFR.

Da, pentru că eu nu-mi risc cariera când sunt în ultimele șase luni din contract! Nici măcar nu mi-au propus un contract nou și nu au fost deloc alături de mine în perioada aceasta în care nu am putut juca. Dacă voi fi apt și pregătit sută la sută voi fi disponibil, da, dar o să mai dureze și nu sunt dispus să scurtez perioada pentru recuperare, e prea important să nu mă accidentez din nou.

Reclamă 4 / 0/3

Să continui la CFR e foarte greu de imaginat, pentru că sunt dezamăgit total de cum s-au purtat cu mine după cât de mult am făcut pentru acest club”, a spus Gabriel Debeljuh, pentru gsp.ro.

Cristi Balaj nu l-a iertat pe Mihai Stoica, după FCSB – CFR Cluj 0-1!

Cristi Balaj nu l-a iertat pe Mihai Stoica, după FCSB – CFR Cluj 0-1. Președintele campioanei i-a dat replica lui MM, după ce managerul general al roș-albaștrilor declarase că îi e mai frică de meciul cu Chindia decât de cel cu trupa lui Dan Petrescu.

Balaj a precizat că CFR Cluj tratează toți adversarii în mod egal, cu maximă seriozitate.

„Greu, puteau să câștige și ei, au avut câteva ocazii, nu a fost neapărat un meci spectaculos. Noi am văzut diferit decât voi, cel mai bun jucător al lor a fost portarul, care a avut câteva intervenții foarte bune.

În rest, a fost așa cum ne-am așteptat. Pe noi ne interesează să nu primim gol și, dacă se poate, să înscriem cel puțin unul.

Am spus că se joacă în continuare campionatul, e diferit de celelalte campionate, avem mai multe echipe care se bat la titlu, unele echipe cu lotul pe care îl au, alții cu investiții.

Noi suntem profesioniști, tratăm cu aceeași seriozitate orice adversar, nu pot să spun că nu ne e frică de niciun adversar, așa cum am mai auzit că spun unii, că le e frică de meciul cu Chindia, dar nu cu CFR.

Reclamă

În primul rând, câștigi un campionat cu echipele mai slabe, nu cu cele mari. Nu ai voie să pierzi cu aceste echipe”, a spus Cristi Balaj, pentru digisport.ro.

În urma victoriei de pe Arena Națională, CFR Cluj a acumulat 44 de puncte, tot atâtea câte are și liderul Farul, însă ardelenii sunt dezavantajați de meciurile directe cu echipa lui Gică Hagi. De cealaltă parte, FCSB a rămas pe poziția a 4-a, cu 35 de puncte.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”