Închide meniul

Scandal la meciul FCSB – Sepsi! Ce s-a întâmplat în parcare! Gigi Becali a fost acuzat direct: „A trecut la următorul nivel”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 17 martie 2024, 22:21

Scandal la meciul FCSB – Sepsi! Ce s-a întâmplat în parcare! Gigi Becali a fost acuzat direct: „A trecut la următorul nivel

Scandal la meciul FCSB - Sepsi! Ce s-a întâmplat în parcare!

Sursa foto: colaj Facebook Hans Gruber

Scandal la meciul FCSB – Sepsi! Iniţiatorii protestului faţă de Gigi Becali acuză că FCSB le-a interzis accesul cu un banner pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii care protestează faţă de modul în care Gigi Becali conduce FCSB au dorit să afişeze din nou un mesaj la meciul cu Sepsi, dar nu au fost lăsaţi.

Scandal la meciul FCSB – Sepsi! Ce s-a întâmplat în parcare! Gigi Becali a fost acuzat direct: „A trecut la următorul nivel”

Ne-a fost interzis accesul în stadion cu acest banner, de către club. ATENȚIE, de către club și nu de jandarmerie. Așadar FCSB a trecut la următorul nivel, cenzura.

Pentru că de ce nu, doar este Faci Ce Spune Becali. Voi reveni cu amănunte suplimentare atât aici cat si pe pagina Fii patron/NU antrenor”, au transmis fanii, pe contul de Facebook Hans Gruber.

Ei au postat şi două clipuri video cu ce s-a întâmplat în parcarea de la Arena Naţională.

Reclamă

Ce le transmitea Gigi Becali suporterilor care au protestat faţă de modul în care conduce FCSB

Nu stau să mă cert cu suporterii. Trebuie să aibă și ei păreri, se duc colo, colo. Să fie sănătoși. E problema lor. Patronul trebuie să dirijeze, eu nu sunt antrenor. Eu sunt antrenor? Păi nu am antrenor, de ce trebuie să iau unul?

Eu nu am fost la echipă de doi ani. Eu dacă eram antrenor, mă duceam, măcar o dată pe săptămână. Cum sunt eu antrenor? Nu s-a antrenat echipa de doi ani? Mai mult mă înțeleg cu ei (n.r. cei din staff) când facem echipa. 

Reclamă 4 / 0/3

A ieșit Compagno și a intrat Rotariu, nu trebuia să joace fotbal? Dacă îl lăsam pe antrenor, Compagno juca mai bine și Ovidiu Popescu mai bine decât Tavi Popescu”, declara Gigi Becali pentru fanatik.ro despre iniţiatorii protestului faţă de managementul său de la FCSB.

Laszlo Dioszegi a anunţat o decizie radicală în ceea ce o priveşte pe FCSB: „Ca să vă arăt că nu facem blaturi!”

Laszlo Dioszegi a anunţat o decizie radicală în ceea ce o priveşte pe FCSB! Patronul lui Sepsi a hotărât să nu îl vândă pe Marius Ştefănescu la echipa patronată de Gigi Becali.

Laszlo Dioszegi a făcut anunţul la Arena Naţională. Patronul covăsnenilor a venit în Bucureşti să urmărească meciul echipei sale cu liderul din Liga 1.

100% Ștefănescu nu e de vânzare pentru FCSB, ca să arăt tuturor din România că nu facem blaturi! Nu e nimic adevărat! Ștefănescu poate pleca oriunde, dar nu la FCSB! Mai are doi ani și jumătate de contract. Dacă vrea să plece, să meargă oriunde, dar nu la FCSB.

Nu pot să spun că m-au enervat declarațiile la adresa lui Sepsi. Atunci nu aș mai avea capacitatea de a mă concentra sută la sută pe echipa mea.

Dar mă enervează cum sună cuvântul «blat». Vă povestesc ceva: în anii ’80, eram mic copil, am văzut ca suporter un meci între echipa din Sf. Gheorghe și Odorheiu Secuiesc. A fost un blat ordinar! A doua zi, am mers și-am agățat haine de blană pe garduri, n-am strigat nimic, a fost rușinos.

De atunci am zis că în viața mea nu o să fac blat dacă o să am o echipă. Sepsi nu participă la niciun blat, trebuie să spun clar că în 2024 în fotbalul românesc nu există blaturi. Eu nu vreau să cred că mai există cineva care-și riscă libertatea pentru un meci de fotbal.

Reclamă

Omenii? Atâția ani am fost echipa CFR-ului, așa s-a zis, acum suntem echipa mică a FCSB, la anul poate devenim echipa mică a Rapidului! Nu! Suntem echipă mijlocie, nu spun mare. Nu ținem cu nimeni, noi vrem să învingem pe toți!”, a declarat Laszlo Dioszegi în faţa Arenei Naționale.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și