Închide meniul

Scandal pe teren, în derby-ul Dinamo – FCSB! Se putea lăsa cu o bătaie generală. Fanii au aruncat cu torţe în jucători

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 noiembrie 2023, 22:17

Scandal pe teren, în derby-ul Dinamo – FCSB! Se putea lăsa cu o bătaie generală. Fanii au aruncat cu torţe în jucători

Scandal pe teren, în derby-ul Dinamo - FCSB

Incidente pe teren, în Dinamo - FCSB / Captură Orange Sport

A fost scandal pe teren, în derby-ul Dinamo – FCSB, din etapa a 17-a a Ligii 1. Jucătorii celor două rivale s-au îmbrâncit pe teren în startul reprizei secunde, iar „arbitrul” Iulian Călin a reuşit cu greu să calmeze spiritele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se putea lăsa cu o bătaie generală în minutul 48 al disputei de pe Arena Naţională. Meciul a fost întrerupt de ultraşii FCSB-ului, care au aprins mai multe torţe. Una dintre ele a ajuns şi pe teren, moment în care Golubovic a părăsit buturile.

Scandal pe teren, în derby-ul Dinamo – FCSB

Bena l-a împins pe Adrian Şut, moment în care au intervenit şi coechipierii lor. Arbitrul s-a nimerit chiar între fotbaliştii celor două echipe şi a încercat să se retragă.

Mai mult decât atât, ultraşii din Peluza Nord au început să aruncă cu torţe în jucători. Au intervenit imediat pe teren şi pompierii.

Reclamă

După mai multe secunde de panică, spiritele s-au calmat. Bena şi Şut au primit cartonaş galben de la Iulian Călin. În acele din urmă, jocul s-a reluat.

Controversă uriaşă în Dinamo – FCSB

Controversă uriaşă în finalul primei reprize la Dinamo – FCSB. Roş-albaştrii au cerut penalty după un duel între Bena şi David Miculescu, în minutul 45 al primei reprize.

Imaginile surprinse de camerele TV au arătat că fundaşul celor de la Dinamo nu a atins mingea şi că există un contract cu David Miculescu.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a discutat câteva minute cu Sebastian Colţescu, arbitrul care se află în camera VAR, centralul Iulian Călin a decis că jocul poate continua. Mai mult, acesta nu a mers nici să revadă faza.

În tur, derby-ul dintre FCSB și Dinamo s-a jucat pe arena Arcul de Triumf, după ce roș-albaștrii nu au putut închiria stadionul din Ghencea. Partida a fost câștigată de elevii lui Elias Charalambous, cu scorul de 2-1, după golurile lui Darius Olaru și Florinel Coman. Pentru „câini” a marcat Gregorio.

Risto Radunovic a fost „bombardat” cu cartoane şi petarde

În minutul 24, în momentul în care Radunovic se pregătea să execute o lovitură de colţ, fanii dinamovişti care se aflau în peluză au aruncat cu cartoanele pe care le-au folosit la scenografie.

Fanii au aruncat şi cu petarde în zona respectivă, iar victimă putea să îi cadă şi arbitrul asistent. Romică Bîrdeș a avut nevoie de câteva momente să îşi revină, după ce o petardă a explodat lângă el.

Scenografii impresionante afişate de cele două galerii. S-au aprins torţe şi s-au aruncat petarde pe teren, chiar în startul derby-ului.

Marele derby dintre Dinamo şi FCSB a început exploziv. Cele două galerii au făcut show în tribune. Au aprins torţe şi au aruncat cu petarde în teren.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și