Închide meniul

Scandal uluitor între Ciprian Deac şi antrenorul Andrea Mandorlini! Tatăl jucătorului a rupt tăcerea: „A ajuns să fie umilit”

Bogdan Stănescu Publicat: 17 noiembrie 2023, 12:29

Reclamă
Scandal uluitor între Ciprian Deac şi antrenorul Andrea Mandorlini! Tatăl jucătorului a rupt tăcerea: „A ajuns să fie umilit

Scandal uluitor între Ciprian Deac şi antrenorul Andrea Mandorlini

Ciprian Deac şi Andrea Mandorlini / colaj Profimedia Images

Scandal uluitor între Ciprian Deac şi antrenorul Andrea Mandorlini! Tatăl jucătorului, Ioan Deac, a dat detalii incredibile despre conflictul dintre fiul său şi tehnicianul italian al lui CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Deac a spus că fiul lui i-a transmis personal lui Andrea Mandorlini că se simte umilit.

Scandal uluitor între Ciprian Deac şi antrenorul Andrea Mandorlini!

Nu vă poate spune decât domnul Mandorlini ce se întâmplă. Asta e deranjant, pentru că nu există comunicare. Înțelegeți? Deci, în afara lipsei de respect față de el și a umilinței la care e supus, nu există comunicare. Pentru că într-o țară normală, într-un stat normal, într-un club normal, antrenorul dacă supune un jucător la tratamentul la care l-a supus pe Ciprian trebuia să vină cu argumente… Să spună ‘nu îmi place cum te pregătești, nu intri în viziunea mea, nu ești în conceptul meu’.

Concret… Sunt anumite jocuri în care el îl scoate de la începutul meciului la încălzire… În meciul cu U Cluj nu l-a băgat deloc, s-a încălzit tot meciul. La meciul de la Iași, ultimul, l-a scos la încălzire de la primirea primului gol și l-a băgat în minutul 82 (n.r. – în minutul 85). Deci asta înseamnă umilință. Să te scoată la încălzire și să nu te folosească.

În cursul săptămânii trecute, ca orice antrenor, își formează primul 11. Într-un club normal, lotul se formează după randamentul jucătorilor din cursul săptămânii. Ciprian a fost în primii 11 și vineri, la ultima zi de antrenament, a schimbat… L-a băgat pe Tachtsidis. Care nu s-a antrenat toată săptămâna.

Reclamă

Poate a apărut și în presă, după meciul cu U Cluj… A plecat de la stadion și i-a trimis un mesaj. Și i-a spus că-i pare rău că s-a ajuns aici, să fie umilit el și familia lui”, a declarat tatăl lui Ciprian Deac pentru fanatik.ro.

Ciprian Deac nu-l mai sperie pe Gigi Becali: „Joacă la alibi, nu mai e acelaşi”

Ciprian Deac nu-l mai sperie pe Gigi Becali. Patronul FCSB e de părere că vârsta îşi spune cuvântul în privinţa mijlocaşului lui CFR Cluj. Ciprian Deac are 37 de ani.

“Deac le făcea tot jocul. Dar acum ce să facă. Deac când este acolo în față își arată calitatea. Dar când este departe de poarta adversă joacă la alibi. Orice care are peste 35 de ani, joacă la alibi. Adică, nu mai ai puterea aceea să bagi piciorul. Cum recupera el, cum alerga, fugea în spate și să se confrunte cu mai multe situații de gol. 

Reclamă 4 / 0/3

Acum, nu mai poate să fie de mai multe ori acolo. Nu mai e acel Deac, gata. Corpul tău nu mai are puterea aceea și atunci mintea ta joacă la alibi. Asta este părerea și explicația mea simplă”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Jefte Betancor a dat cărțile pe față după ce a plecat de la CFR Cluj. Dezvăluiri despre conflictul cu Andrea Mandorlini

Jefte Betancor a dat cărțile pe față după ce a plecat de la CFR Cluj. Atacantul a vorbit despre conflictul cu Andrea Mandorlini, care l-a făcut să rupă înțelegerea cu formația ardeleană.

Atacantul din Spania a dezvăluit faptul că nu a fost mulțumit de minutele pe care le primea de la tehnicianul clujenilor, iar astfel a decis să plece de la fosta campioană a României.

Problemele dintre atacant și antrenorul de la CFR Cluj au apărut după ce Betancor a plecat del a stadion, la pauza partidei cu Farul, după ce a fost scos din teren de către Andrea Mandorlini.

Acum, jucătorul de 30 de ani a dezvăluit discuția pe care a purtat-o cu antrenorul italian, dar și motivul pentru care a ales să plece de la CFR Cluj.

„Eu am decis să încheiem contractul. Am vrut să mă lase să plec, pentru că eram nefericit. E bine pentru ambele părți. Eu nu jucam foarte mult și nu eram fericit. După meciul cu Farul am vorbit și am spus că e imposibil să mai rămân așa, pentru că eram schimbat de fiecare dată.

Jefte Betancor a avut şi el probleme cu Andrea Mandorlini!

(n.r. legat de evenimentul de la meciul cu Farul) A fost o greșeală și am fost primul care a recunoscut, când am vorbit cu antrenorul și cu președintele. Le-am spus că e greșeala mea, dar am fost foarte supărat. Am făcut o mare greșeală.

Mi-a spus că nu înțelege și că nu pot face asta echipei. Am spus că știu, dar sunt om și fac greșeli în viață. Mi-am cerut scuze că am plecat, dar i-am spus că nu înțeleg de ce m-a schimbat tot timpul.

Mi-a spus că a decis așa pentru că își dorea mai multă forță în atac. Eu nu am nimic cu el. Îl respect. Este antrenorul și el este șeful. Dar îmi doresc să joc mai mult”, a spus Jefte Betancor, potrivit prosport.ro.

 

 

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și