Închide meniul

Scandal uriaş de corupţie la clubul-model pentru Mihai Rotaru! Antrenorul și președintele, condamnaţi la închisoare!

Publicat: 18 noiembrie 2023, 11:25

Reclamă
Scandal uriaş de corupţie la clubul-model pentru Mihai Rotaru! Antrenorul și președintele, condamnaţi la închisoare!

Mihai Rotaru  a avut discurs furios la adresa arbitrajului

Mihai Rotaru, la conferinţa de presă în care l-a prezentat pe Petev

Scandal uriaş de corupţie la clubul pe care Mihai Rotaru l-a luat ca model! Atunci când l-a numit antrenor la Universitatea Craiova pe bulgarul Ivaylo Petev (48 de ani), Mihai Rotaru a vorbit în termeni elogioşi despre Dinamo Zagreb, club care s-a confruntat cu probleme de corupţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rotaru a spus atunci că, dacă ar fi să preia modelul unui club, acesta ar fi Dinamo Zagreb. În urma unui scandal de corupţie declanşat în 2015, antrenorul de atunci al echipei şi preşedintele clubului, care era nimeni altul decât fratele lui, au fost acuzaţi de corupție, delapidare și evaziune fiscală.

Scandal uriaş de corupţie la clubul-model pentru Mihai Rotaru!

Ancheta a fost finalizată în 2021, iar Zoran și Zdravko Mamic au fost condamnaţi la 4 ani și 8 luni de închisoare, respectiv 6 ani și 6 luni de închisoare.

Cei doi ar fi prejudiciat clubul Dinamo Zagreb cu circa 15 milioane de euro în urma vânzărilor Luka Modric și Dejan Lovren.

„Noul antrenor este un campion. A câștigat campionate cu Ludogorets și a fost antrenor la Dinamo Zagreb. Dinamo Zagreb care, din punct de vedere al înțelegerii fotbalului și al vieții unui club de fotbal, este considerat un model de succes în estul Europei”, spunea Mihai Rotaru despre bulgarul Ivaylo Petev.

Reclamă

Rotaru lăuda organizarea clubului Dinamo Zagreb şi spunea că acesta reprezintă un model şi pentru el.

„Este cel mai important club în ceea ce privește organizarea, fotbalul și viața unui club de fotbal. Dacă aș avea posibilitatea să aleg ce aș vrea să avem peste noapte la Craiova, aș vrea să fim precum Dinamo Zagreb!”, declara Mihai Rotaru, potrivit fanatik.ro.

Mihai Rotaru s-a convins de Ivaylo Petev, după doar un meci la Universitatea Craiova: „E un campion!”

Mihai Rotaru s-a declarat încântat, după debutul lui Ivaylo Petev la Universitatea Craiova. Tehnicianul bulgar a debutat pe banca oltenilor în runda trecută, echipa din Bănie reuşind să o învingă la limită pe Dinamo, scor 1-0. Patronul oltenilor a avut doar cuvinte de laudă la adresa antrenorului său.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru a analizat debutul lui Petev şi a tras concluziile. Patronul de la Universitatea Craiova a declarat că este foarte importantă victoria obţinută de tehnician, la primul său meci. Rotaru a mai declarat că oltenii au reuşit să se impună, deşi nu au dominat-o categoric pe Dinamo, care a avut câteva ocazii notabile.

Patronul trupei din Bănie a mai declarat că obiectivul echipei este să se claseze pe podium, având încredere deplină în Ivaylo Petev.

Sunt trei puncte, asta era important. Acesta a fost scopul lui Mister. A zis că indiferent de situaţie trebuie să câştigăm trei puncte astăzi, după care ne aşezăm şi rezolvăm toate problemele pe care le-am identificat sau le vom identifica.

Nu avea ce să mai facă. A fost bine, a luat deciziile care s-au impus. Sunt în asentimentul său, trei puncte. Echipa a început foarte bine, chiar am şi înscris repede.

„De asta am făcut această schimbare, pentru a câştiga mai mult”

Este adevărat, nu am dominat categoric meciul, dar se întâmplă. Fotbalul românesc este unul foarte echilibrat. Primul nostru obiectiv este să urcăm pe locul trei. Eu nu sunt analist, nu pot să comentez greşelile.

Atitudinea a fost bună în toate meciurile. Chiar şi în celelalte meciuri am avut o atitudine bună, chiar dacă rezultatele nu au fost cele scontate. Nu cred că există un jucător care să nu îşi dorească să câştigăm.

Dar de asta am făcut şi această schimbare, pentru a putea câştiga mai mult. Mister este un campion. Gândiţi-vă că el cu Bosnia-Herţegovina a câştigat grupa din Liga Naţiunilor”, a declarat Mihai Rotaru, conform sursei citate.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și