Închide meniul

Universitatea Craiova – Sepsi 0-1 | Laurențiu Reghecampf și-a făcut praf jucătorii. Andrei Ivan, la pământ

Alexandru Ivan Publicat: 12 mai 2022, 21:58

Universitatea Craiova – Sepsi 0-1 | Laurențiu Reghecampf și-a făcut praf jucătorii. Andrei Ivan, la pământ

Laurențiu Reghecampf, într-o conferință de presă

Laurențiu Reghecampf, într-o conferință de presă / Hepta

  • Universitatea Craiova, eliminată din Cupa România
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Universitatea Craiova – Sepsi 0-1. Echipa lui Laurențiu Reghecampf a fost eliminată din Cupa României. Covăsnenii vor juca marea finală cu FC Voluntari. Antrenorul oltenilor e la pământ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova avea nevoie de o „remontada” după eșecul cu 1-2 din tur. Oltenii nu s-au ridicat însă la nivelul așteptărilor și au pierdut și returul, 0-1.

Universitatea Craiova – Sepsi 0-1 | Reacția lui Laurențiu Reghecampf

„Supărare, dezamăgire. Am avut trei-patru ocazii mari, luăm cartonaș roșu. Dezamăgitor. Nu știu de ce nu am fost mai atenți în fața porții. Din păcate, e o seară neagră. Nu s-a greșit nicăieri. Nu am fost profesioniști în anumite momente, am tratat cu ușurință faze de a marca. Puteam să fim mai lucizi, mai conștienți de faptul că aveam șanse să marcăm. Nu e vorba de meci decisiv și că nu avem valoare, problema e că nu am fost inspirați.

Reclamă

Din acea fază (n.r. – ratarea lui Andrei Ivan), noi am primit gol. Ești singur, poți să preiei mingea, poți să faci ce vrei. Vă dați seama că Bancu a alergat mult, a fost presiune, nu e ceva de scuzat. Este matur, e jucător profesionist, e jucător de națională, liderul nostru de la echipă, gestul nu este okay. Acest final noi ni l-am făcut dramatic. O să terminăm și o să luăm anumite decizii”, a spus Laurențiu Reghecampf, după meci.

Andrei Ivan: „Mă simt vinovat!”

„Înaintea golului înscris de Sepsi, Andrei Ivan a avut o ratare incredibilă. Atacantul lui Reghecampf a vrut să finalizeze o acțiune din foarfecă, dar a trimis mult peste poartă, dintr-o poziție ideală. 

Reclamă

Sunt supărat, nu am avut noroc, nu am fost inspirați. Am pierdut, vom merge înainte. Mă simt vinovat, îmi asum ratarea, nu am fost inspirat, a luat mingea o traiectorie ciudată. Nu poți să-ți dai seama, mi-a venit mingea în spate. Vom vedea cu cine o să jucăm. Trebuie să mergem în Conference League. Am avut meciuri bune. Acum n-am fost inspirați”, a spus și Andrei Ivan.

Marius Ștefănescu, eroul covăsnenilor

Ștefănescu spune că Sepsi merită din plin calificarea în finala Cupei, din Giulești.

„A fost un meci greu, știam ce ne așteaptă aici. Mă bucur că am făcut față și că ne-am calificat în finală. Am înscris și în tur și în retur (n.r. – în semifinale) și mi-am ajutat echipa. Dar cred că toată echipa a făcut două meciuri excelente și am meritat să ne calificăm.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. – Despre gol) Am luat mingea pe cont propriu și am finalizat. Am simțit că am forță să fac asta. Mister (n.r. – Cristiano Bergodi) ne-a spus să tragem la poartă.

Știam că și ei au avut un meci greu, și noi am avut un meci greu. Am dat gol destul de târziu cu Chindia. Azi am făcut un meci perfect. Ne bucurăm în seara asta, iar luni venim tot aici și sper să câștigăm și acel meci.

Noi ne-am dorit să ajungem în finala Cupei, am mai ajuns și acum doi ani. Va fi o finală deschisă, pe un stadion nou, sper să fie plin. Să ne bucurăm de fotbal și cel mai bun să câștige. Dacă reușim să câștigăm Cupa, ne salvăm sezonul.”, a spus Marius Ștefănescu, după Universitatea Craiova – Sepsi 0-1.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 14 apr., 12:55
FOTO
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf. Ce o obligă pe Caciuc: „Cel mai bun martor”
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 apr., 14:33
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru
Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu
Liga 1 • 13 apr., 9:06
„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova
Liga 1 • 13 apr., 8:47
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova: „Luați-l pe el, e al vostru!”. Anunț ferm despre venirea în Bănie
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova
Liga 1 • 12 apr., 23:56
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova! A fost înjurat şi a sărit la bătaie cu ultraşii