Închide meniul

Scenariu teribil pentru Darius Olaru: „E târziu pentru Anglia sau Germania! Poate doar în Arabia Saudită să se ducă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 ianuarie 2024, 10:13

Reclamă
Scenariu teribil pentru Darius Olaru: „E târziu pentru Anglia sau Germania! Poate doar în Arabia Saudită să se ducă!

Scenariu teribil pentru Darius Olaru

Darius Olaru, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Scenariu teribil pentru Darius Olaru, golgheterul la zi din Liga 1. Olaru a reuşit primul hat-trick din carieră în partida cu UTA şi a ajuns la 13 goluri marcate în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 26 de ani, Darius Olaru trece prin cea mai bună formă a carierei. Olaru este unul din jucătorii pe care Gigi Becali visează să ia milioane de euro. Căpitanul roş-albaştrilor are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro.

Scenariu teribil pentru Darius Olaru

Vasile Miriuţă a avansat un scenariu în privinţa viitorului lui Olaru. Acesta a spus că este prea târziu pentru a prinde un transfer în campionatele de top din Europa.

”Face 26 de ani în martie. Tu la 26 de ani eşti tot în campionatul României, toţi spunem că e un jucător fabulos, un jucător extraordinar, dar tu eşti tot aici. Nu e în campionatul Germaniei, la Leverkusen, să vină Chelsea să plătească 50 de milioane.

(n.r. De ce nu se transferă?) Mă gândesc că nu a venit o ofertă pe banii pe care îi vrea domnul Gigi Becali. Eu cred că îi dă drumul cu 5 milioane, dar dacă nu a venit nicio ofertă, că nu l-am văzut pe Gigi Becali să vină şi să spună <<am primit ofertă de 5 milioane, dar eu vreau 10>>.

Reclamă

El e un fotbalist foarte bun, dar trebuie să facă pasul, acum, în vară şi să plece afară. E târziu pentru campionate precum Germania şi Anglia, poate ajunge în Arabia Saudită sau prin Emirate, dar acolo Tănase a fost golgheterul campionatului şi nu ştiu dacă au dat vreo 3 milioane jumate pe el, arabii”, a spus Vasile Miriuţă la primasport.ro.

Ilie Dumitrescu i-a transmis un mesaj clar lui Darius Olaru pentru a prinde transferul vieţii

Ilie Dumitrescu i-a transmis un mesaj clar lui Darius Olaru pentru a prinde transferul vieţii. Fostul mare internaţional român a spus că, pentru a putea juca la o echipă mare din străinătate, Olaru trebuie să îşi îmbunătăţească jocul defensiv.

„E într-o formă foarte bună, un lider incontestabil al echipei, cu cifre foarte bune. E o soluție pentru Edi Iordănescu, dar trebuie să rămână la același nivel. Și trebuie să înțeleagă că, deși e superior, sunt momente când trebuie să facă și faza defensivă.

Reclamă 4 / 0/3

La nivel internațional ai nevoie și de joc fară minge, mai ales ca inter. Contează enorm! La fiecare meci trebuie să aibă reacție. Va fi transferat ca inter. În poziția asta, trebuie să joci un fotbal total.

Pe faza ofensivă e extraordinar. Trebuie să faci tot timpul chestia asta. Orice scouter vine să îl vadă se uită la asta, mai ales în fotbalul important. Aici mai trebuie să lucreze.

Sunt momente când se pierde mingea și el nu face chestia asta. Nu vreau să scot asta în evidență, pentru că e seara lui. E un sfat de la mine pentru el. E nevoie și de joc fară minge ca să prinzi un transfer important pe o sumă mare”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor Vezi toate știrile
Citește și