Închide meniul
Foto

Scene halucinante în Universitatea Craiova – CFR Cluj! Ambulanţa a intrat pe teren să-l preia pe Tachtsidis. Ce a urmat e uluitor

Bogdan Stănescu Publicat: 2 decembrie 2023, 22:22

Reclamă
Scene halucinante în Universitatea Craiova – CFR Cluj! Ambulanţa a intrat pe teren să-l preia pe Tachtsidis. Ce a urmat e uluitor

Scene halucinante în Universitatea Craiova - CFR Cluj

Momentul în care Ambulanţa a intrat pe teren pentru a-l prelua pe Tachtsidis / captura orangesport.ro

Scene halucinante în Universitatea Craiova – CFR Cluj! Ambulanţa a intrat pe teren să-l preia pe Panagiotis Tachtsidis, care ar fi fost accidentat grav, dar ce a urmat este uluitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul grec nu a mai fost schimbat. El a părăsit, iniţial, pe propriile picioare terenul, aplaudându-i ironic pe fanii Craiovei. A primit îngrijiri medicale în afara terenului, după care s-a întors şi a continuat jocul. (IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Scene halucinante în Universitatea Craiova – CFR Cluj

Camora a intervenit extrem de nervos atunci când l-a văzut pe Tachtsidis că îi aplauda ironic pe fanii gazdelor.

De teamă că mijlocaşul va vedea cartonaşul roşu, Camora l-a împins pe colegul lui în afara terenului.

Tachtsidis a fost în centrul atenţiei şi în timpul jocului, el fiind autorul a două bare în derby-ul cu oltenii de pe stadionul Ion Oblemenco. În cele din urmă Koljic a marcat în minutul 90 şi le-a adus oltenilor o victorie foarte importantă. Universitatea Craiova – CFR Cluj s-a încheiat 1-0.

Reclamă

Mihai Rotaru abia aştepta duelul de pe Ion Oblemenco

Mihai Rotaru a prefaţat duelul cu CFR Cluj şi declara că pe Universitatea Craiova o aşteaptă un meci mare. Patronul oltenilor comparase duelul cu clujenii cu unul de Champions League.

Rotaru a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor de la CFR Cluj şi a oferit declaraţii şi despre bugetul clujenilor, despre care susţinea că este cel mai mare din Liga 1.

„Eu și dacă joc cu echipa a doua a lui Papură am emoții, normal că iei în calcul orice. E vorba despre frumusețea așteptării unui meci mare, trebuie să fim prezenți acolo. Nu frica de a pierde. E Champions League la tine acasă, avem poate cel mai frumos stadion din România, avem și staruri și călători de pian. Despre asta e vorba.

Reclamă 4 / 0/3

E vorba despre suporteri, public. Nu suntem pe val, ne-am făcut treaba bine sau mai puțin bine, sau mai mult bine. CFR e CFR, e echipa ultimilor 10 ani. Au antrenor italian care a antrenat în Serie A, au cel mai mare buget din SuperLiga, cred că ne depășesc în continuare. Atunci, sigur că orice se poate întâmpla.

Repet, noi trebuie să așteptăm aceste meciuri ca un spectacol, să ne bucurăm de el. Vor fi 20.000 în tribună, vom aștepta rezultatul, sperăm să fim noi cei victorioși”, a declarat Mihai Rotaru, conform fanatik.ro.

Cristi Balaj a vorbit despre problemele de la CFR Cluj. Ce a spus despre Ciprian Deac și Mario Camora

Cristi Balaj a vorbit despre problemele de la CFR Cluj. Oficialul formației din Gruia a făcut dezvăluiri din interior, după ce formația pe care o reprezintă a intrat în criză și nu a reușit să câștige nicio partidă în luna noiembrie.

În ultima perioadă au apărut o serie de zvonuri conform cărora vestiarul clujenilor ar avea de suferit, având în vedere că Ciprian Deac și Mario Camora nu ar mai intra în planurile lui Andrea Mandorlini. Totuși, oficialul a negat aceste lucruri și a vorbit despre viitorul formației.

„Nu e nicio criză la CFR, văd ca este băgat și Camora în discuție, deși el a fost accidentat, de aceea nu a fost introdus. Deac a jucat în ultimul meci, deși venea după o toxiinfecție și a slăbit multe kilograme. E de apreciat.

Și Deac, și Mandorlini au vorbit, au dat declarații, astfel ca nu este nimic de speculat aici. Noi vrem ca Deac și Camora sa își prelungească contractele, ne dorim ca ei să continue la echipă.

De ce nu am câștigat niciun meci în noiembrie? Păi, cum, dacă la 3-3 se anulează gol valabil (n.r. împotriva lui Poli Iași), iar la meciul cu UTA avem 18 șuturi spre poartă și 11 cornere…

Reclamă

Vă rog comparați cu cifrele FCSB din meciul cu Dinamo, au avut două cornere și mult mai puține șuturi la poartă. Un antrenor duce echipa până în careu și Mandorlini a făcut acest lucru.

Mai departe este inspirație. Vom face finisaje în iarnă. Vom aduce câțiva jucatori, cu siguranță și atacant, lucrăm deja la asta. Vor rămâne majoritatea jucătorilor”, a spus Cristi Balaj, potrivit iamsport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos 8:24 „Ajunge FCSB în Champions League?” Helmut Duckadam, categoric despre şansele echipei lui Gigi Becali 8:15 „Nu înțeleg de ce au fost la Ateneu” Mihai Rotaru, avertisment dur pentru Gigi Becali: „FCSB a devenit dușmanul de casă!” 16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
Vezi toate știrile
Citește și