Închide meniul

Scene uluitoare, după Petrolul – Rapid! Un fan a sărit să-l bată pe Florin Pârvu: „Nu se poate! E hate mare la adresa mea!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 decembrie 2023, 23:52

Scene uluitoare, după Petrolul – Rapid! Un fan a sărit să-l bată pe Florin Pârvu: „Nu se poate! E hate mare la adresa mea!

Scene uluitoare, după Petrolul - Rapid

Florin Pârvu şi fanii Petrolului/ Profimedia

Au avut loc scene uluitoare, după meciul dintre Petrolul şi Rapid. Florin Pârvu a avut un conflict aprins cu un fan al „lupilor”. Ultrasul ploieştenilor a fost extrem de nemulţumit de rezultatul înregistrat de echipa sa favorită, şi a sărit în teren, dorind să-l bată pe antrenorul ploieştenilor. Forţele de ordine au intervenit imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul a remizat cu Rapid, scor 0-0, în etapa a 20-a din Liga 1. „Lupii” au evoluat în superioritate numerică încă din minutul şase, după ce Andrei Borza a fost eliminat.

Scene uluitoare, după Petrolul – Rapid

Imediat după fluierul final de meci, suporterii au început să-l critice în termeni duri pe Florin Pârvu. Antrenorul Petrolului nu a mai suportat şi a răbufnit, fapt care l-a enervat şi mai rău pe un ultras. Acesta a sărit imediat pe teren, îndreptându-se ameninţător spre tehnicianul „lupilor”, notează digisport.ro.

Forţele de ordine au intervenit imediat, atunci când scandalul dintre Florin Pârvu şi ultrasul Petrolului a escaladat. Jandarmanii l-au reţinut imediat pe suporterul care a sărit pe teren.

După acest episod, Florin Pârvu a oferit declaraţii. Acesta a fost revoltat de cele petrecute pe teren, mărturisind că există foarte multă răutate în clubul ploieştean, în special la adresa sa.

Reclamă

„Nu se poate! Vreau să vă spun că avem jucători care fac sacrificii foarte mari. Cu toții facem sacrificii mari, muncim foarte mult în condiții grele. De la începutul jocului să vină cineva și să fie împotriva echipei… e rea intenție! Să fie această răutate e deja prea mult. Deja e răutate și nu e primul meci. E ceva intenționat, nu mai ține de joc! Dar acum suntem echilibrați, liniștiți”, a declarat Florin Pârvu, conform digisport.ro.

Şi la conferinţa de presă de la finalul meciului, Florin Pârvu şi-a menţinut opinia. Acesta şi-a apărat jucătorii şi a cerut mai multă înţelegere din partea fanilor.

„Este o stare la Ploiești. Nu aștept ca cineva să mă ridice în slăvi, dar sunt aceleași persoane care vin cu hate la stadion. Am jucători eroi! Nu se aștepta nimeni să fim pe această poziție, ce vorbim? Aș vrea, nu răbdare, dar lumea să fie mai înțelegătoare. La adresa mea e o stare de hate!”, a mai spus Florin Pârvu.

Reclamă 4 / 0/3

Paul Papp, reacție nervoasă după ce a fost eliminat în Petrolul – Rapid 0-0

Paul Papp a avut o reacție nervoasă după ce a fost eliminat în Petrolul – Rapid 0-0. Jucătorul echipei din Ploiești a transmis un mesaj dur, după finalul partidei.

La finalul partidei, Paul Papp s-a arătat foarte nemulțumit de arbitraj, după ce a fost eliminat, în ultimele minute ale timpului regulamentar. Jucătorul de la Petrolul a dezvăluit și alte momente în care centralii au luat decizii eronate, în opinia sa. Mai exact, a vorbit despre un moment dintr-un meci cu Farul Constanța, atunci când a fost lovit de Adrian Mazilu.

Lasă, mă, jocul să meargă, e fotbal de bărbați. Despre ce vorbim. La Farul mi-a dat Mazilu cu genunchiul în nas, mi-a spus arbitrul că nu a vrut să mă lovească și eu am fractură nazală. Nici Țicu nu a vrut să îi rupă piciorul adversarului. Hanca a fost operat. Arbitrază, mă, în spiritul jocului! ”, a spus Paul Papp, la finalul partidei.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și