Închide meniul

Paul Papp, reacție nervoasă după ce a fost eliminat în Petrolul – Rapid 0-0: „Lasă, mă, jocul să meargă! E fotbal de bărbați”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 15 decembrie 2023, 22:57

Paul Papp, reacție nervoasă după ce a fost eliminat în Petrolul – Rapid 0-0: Lasă, mă, jocul să meargă! E fotbal de bărbați”

Paul Papp / Profimedia

Paul Papp a avut o reacție nervoasă după ce a fost eliminat în Petrolul – Rapid 0-0. Jucătorul echipei din Ploiești a transmis un mesaj dur, după finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Petrolul și Rapid a contat pentru etapa cu numărul 20 a sezonului de Liga 1. Duelul de pe arena „Ilie Oană” din Ploiești a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Paul Papp, reacție nervoasă după ce a fost eliminat în Petrolul – Rapid 0-0. Mesajul fundașului

La finalul partidei, Paul Papp  s-a arătat foarte nemulțumit de arbitraj, după ce a fost eliminat, în ultimele minute ale timpului regulamentar. Jucătorul de la Petrolul a dezvăluit și alte momente în care centralii au luat decizii eronate, în opinia sa. Mai exact, a vorbit despre un moment dintr-un meci cu Farul Constanța, atunci când a fost lovit de Adrian Mazilu.

„Lasă, mă, jocul să meargă, e fotbal de bărbați. Despre ce vorbim. La Farul mi-a dat Mazilu cu genunchiul în nas, mi-a spus arbitrul că nu a vrut să mă lovească și eu am fractură nazală. Nici Țicu nu a vrut să îi rupă piciorul adversarului. Hanca a fost operat. Arbitrază, mă, în spiritul jocului! ”, a spus Paul Papp, la finalul partidei.

Fundașul echipei din Ploiești a fost eliminat în minutul 82 al duelului, după ce a văzut al doilea cartonaș galben. Acesta a avut o discuție foarte aprinsă cu oficlaii partidei, înainte de a merge spre vestiarele arenei „Ilie Oană”.

Reclamă

Cristi Săpunaru, mesaj acid după ce Rapid a remizat cu Petrolul

„A fost dificil, în minutul 6 am rămas în 10. Au o echipă bună, mergem mai departe. Nu sunt mulţumit de rezultat, aveam nevoie de victorie. Dar sunt mulumit de atitudinea celor care au fost în teren. E o perioadă grea, trebuie să trecem peste, dacă vrem să fim acolo sus. Obiectivele nu sunt stabilite doar de conducere. Mai avem un meci, la Farul, mergem să câştigăm. După avem pauză, cantonament, vor veni şi jucătorii accidentaţi şi trebuie să atacăm primele locuri.

Am avut om în minus şi a trebuit să schimbăm. I-am asigurat pe suporteri că echipa va da 100%, cât voi fi aici. Echipa va juca pentru a câştiga. Nu am auzit de ultimatum, nu ştiu cine a dat asta. Nu a fost vorba de aşa ceva. Să ne dea şi nouă ultimatum, am fost penibili. Să nu dea antrenorului ultimatum, să dea pentru toată echipa.

Nu a fost un dialog cu Cristiano Bergodi, a fost între noi. Nu se pune problema ca antrenorul să fie de vină pentru greşelile noastre din teren. Sperăm să ne rezolvăm toate probleme, când ne întoarcem din vacanţă să câştigăm. Nu avem emoţii pentru play-off, mă gândesc doar la fiecare meci. Avem meciul cu Farul, mă gândesc la el”, a declarat Cristi Săpunaru, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României Vezi toate știrile
Citește și