Închide meniul

Schimbare de urgenţă! Ovidiu Haţegan s-a îmbolnăvit şi nu va mai arbitra meciul Voluntari – Farul! Cine l-a înlocuit

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 25 noiembrie 2023, 16:45

Schimbare de urgenţă! Ovidiu Haţegan s-a îmbolnăvit şi nu va mai arbitra meciul Voluntari – Farul! Cine l-a înlocuit

Ovidiu Haţegan s-a îmbolnăvit şi nu va mai arbitra meciul Voluntari - Farul

Ovidiu Haţegan, la un meci / Profimedia Images

Schimbare de urgenţă la meciul FC Voluntari – Farul. Centralul delegat al partidei, Ovidiu Haţegan, s-a îmbolnăvit şi nu va mai arbitra meciul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Haţegan a suferit o toxiinfecție alimentară, informează digisport.ro. El a fost înlocuit cu Marcel Bîrsan. FC Voluntari – Farul va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro de la ora 17:30.

Schimbare de urgenţă! Ovidiu Haţegan s-a îmbolnăvit şi nu va mai arbitra meciul Voluntari – Farul!

Ovidiu Haţegan a revenit la centru în vara acestui an după problemele medicale serioase pe care le-a avut. Arbitrul a suferit un infarct în luna martie a anului trecut şi a fost nevoit să lipsească de pe gazon.

El a fost în camera VAR în perioada în care nu a putut conduce de la centru partidele din Liga 1.

Haţegan a povestit, recent, cât de mult l-a impresionat cel mai bun jucător din lume, Leo Messi, deţinătorul a 8 Baloane de Aur şi câştigătorul Copei America şi a Campionatului Mondial cu Argentina.

Reclamă

Am întâlnit până acum mulți jucători cu bun simț, educați. Messi m-a impresionat prin modestie, prin respectul de care a dat dovadă. Niciodată nu a zis vreun cuvânt la adresa noastră, a arbitrilor, și nici la adresa adversarilor. Cu toate că era un jucător marcat strâns de jucătorii adverși, iar aceștia îl șicanau, îl faultau constant”, a spus Ovidiu Hațegan, potrivit FRF.

„Arbitrajul e viaţa mea, dar nu îl pun mai presus de familie”

De asemenea, Ovidiu Haţegan a oferit declaraţii şi despre ceea ce înseamnă arbitrajul pentru el, mărturisind că a luat decizia de a reveni pe teren, după ce medicii i-au dat ok-ul.

Arbitrajul este viața mea, dar asta nu înseamnă că îl pun mai presus de familie sau de propria viață. Așa că am revenit doar după ce am simțit că sunt în stare și după ce medici foarte buni din România și din străinătate mi-au dat OK-ul”, a mai declarat Haţegan.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Haţegan a revenit şi în competiţiile europene

Ovidiu Haţegan a revenit, la sfârşitul lunii octombrie a acestui an, şi în competiţiile europene. Haţegan a condus de la centru meciul FC Lugano – Club Brugge 1-3 din grupele Conference League.

Meciul nu a fost unul uşor pentru Haţegan, iar după partidă elveţienii au criticat anumite decizii luate de arbitrul român în timpul partidei.

”Deciziile arbitrului au continuat să defavorizeze echipa noastră”, au scris elvețienii.

”Al doilea episod important al primei reprize, după golul lui Bruges, a avut loc în minutul 43, când brazilianul Thiago, deja avertizat, a intrat dur din spate asupra lui Hajrizi, în fața arbitrului. 

Însă Hațegan a evitat să scoată al doilea galben și să-i lase pe belgieni în zece”, a susţinut Lugano, echipa care a pierdut acasă cu Club Brugge.

Totodată, Lugano îl acuza pe Haţegan că a vrut să dicteze o lovitură de la 11 metri pentru oaspeţi, el întorcând decizia după ce s-a consultat cu cei din camera VAR. ”A fost penalty pentru arbitru, dar acesta a fost rechemat de italianul Guida la VAR și Hațegan a revenit asupra deciziei sale”, mai scriau elveţienii.

Haţegan este unul dintre cei mai apreciaţi arbitri români, el fiind delegat şi la meciuri din competiţiile europene.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și