Închide meniul

Schimbare radicală la Dinamo! Andrei Nicolescu va ceda o funcţie importantă în club

Bogdan Stănescu Publicat: 16 ianuarie 2024, 10:28

Reclamă
Schimbare radicală la Dinamo! Andrei Nicolescu va ceda o funcţie importantă în club

Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise

Andrei Nicolescu, în timpul unei conferințe de presă / Antena Sport

Schimbare radicală la Dinamo! Andrei Nicolescu va ceda o funcţie importantă în club, cea de director sportiv, pe care o ocupă temporar după plecarea lui Gabriel Glăvan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo încă nu a găsit, momentan, o persoană potrivită pentru această funcţie. Conform gsp.ro, Dinamo studiază varianta ca antrenorul croat Zeljko Kopic să devină manager general la Dinamo.

Schimbare radicală la Dinamo! Andrei Nicolescu va ceda o funcţie importantă în club

În această situaţie, responsabilitatea privind venirile şi plecările de la echipă i-ar reveni exclusiv tehnicianului croat.

Andrei Nicolescu rămâne administrator special la Dinamo, funcţie care o asimilează pe cea de preşedinte în cazul cluburilor aflate în insolvenţă, aşa cum este Dinamo.

„Roş-albii” nu au reuşit, momentan, decât un singur transfer în acest mercato. Dinamo l-a adus pe internaţionalul Macedoniei de Nord, Darko Velkovski, ce revine în Europa după o aventură eşuată în Arabia Saudită, la Al-Ettifaq.

Reclamă

Atacantul care o poate salva pe Dinamo de la retrogradare! Zeljko Kopic şi-a dat verdictul: „Oricine şi-l doreşte!”

S-a aflat care este atacantul care o poate salva pe Dinamo de la retrogradare. Zeljko Kopic, antrenorul „câinilor”, a dezvăluit că orice tehnicianul şi-ar dori în echipă un jucător precum Adam Nemec.

Adam Nemec, ajuns la 38 de ani, evoluează la Voluntari, cu care mai are contract până la finalul sezonului. Atacantul slovac a evoluat şi la Dinamo, timp de două sezoane, între 2016 şi 2018.

Zeljko Kopic a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Adam Nemec. Antrenorul croat al „câinilor” a dezvăluit faptul că atacantul joacă la un nivel foarte bun, în ciuda vârstei sale.

Reclamă 4 / 0/3

Kopic îl cunoaşte foarte bine pe Adam Nemec, după ce l-a antrenat pe slovac în Cipru, la Pafos. La momentul respectiv, Nemec traversa o formă excelentă, reuşind să marcheze 17 goluri, în cele 42 de meciuri bifate.

Cu toate acestea, Kopic nu s-a pronunţat în privinţa unui transfer al atacantul slovac la Dinamo, fiind concentrat asupra jucătorilor pe care îi are deja în echipă.

Lui Zeljko Kopic i-ar surâde o revenire a lui Adam Nemec la Dinamo!

„Mulți atacanți au avut cele mai bune sezoane ale lor cu mine, bineînțeles că depinde și de profilul de jucător, dar îmi place să joc ofensiv și să-i aduc în situații în care pot marca.

Adam Nemec e un jucător de top, un profesionist, și din acest motiv, cu toate că nu mai este atât de tânăr, încă joacă la un nivel foarte bun. Nemec e genul de jucător și om pe care fiecare antrenor și-l dorește la echipă.

Adam e un tip excelent, dar pentru moment sunt concentrat doar pe jucătorii mei și sunt fericit pentru că am câștigat împotriva lui în ultimul joc, bineînțeles că a fost important pentru noi. Dar ai uitat de Crepulja, și el joacă la Voluntari, l-am luat la prima echipă când avea 16 ani, și el e un tip minunat și un jucător talentat”, a declarat Zeljko Kopic, conform prosport.ro.

Fanii lui Dinamo au răbufnit! Mesaj categoric pentru şefii clubului

Fanii lui Dinamo au răbufnit şi au transmis un mesaj categoric pentru oficialii echipei. Suporterii „câinilor” şi-au pierdut răbdarea şi cer de urgenţă transferuri la echipă.

Pe contul oficial al Peluzei Cătălin Hîldan, fanii lui Dinamo au postat un scurt mesaj, prin care îi trag la răspundere pe oficialii echipei. Suporterii i-au taxat pe şefii clubului din Ştefan cel Mare, pentru faptul că nu au transferat mai mulţi jucători.

Reclamă

De asemenea, fanii lui Dinamo au mai subliniat că în vară, după promovarea echipei, toţi oficialii „câinilor” se „pozau victorioşi”, şi cer ca acum să răspundă toţi pentru situaţia în care se află echipa, fiind pe penultimul loc în Liga 1.

„Cine răspunde pentru starea clubului Dinamo? În vară se pozau toți cu toți. Erau victorioși. Acum cu cine se mai pozează cei care conduc clubul? Săptămâna trecută așteptam transferuri. Săptămâna asta așteptăm să vă asumați ce conduceți”, au transmis fanii lui Dinamo, pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și