Închide meniul

Schimbare surprinzătoare în FC U Craiova 1948 – FCSB! Florinel Coman a fost înlocuit după primele 45 de minute

Alex Masgras Publicat: 16 iulie 2023, 22:59

Reclamă
Schimbare surprinzătoare în FC U Craiova 1948 – FCSB! Florinel Coman a fost înlocuit după primele 45 de minute

Schimbare surprinzătoare în FC U Craiova 1948 - FCSB! Florinel Coman a fost înlocuit după primele 45 de minute

Florinel Coman, în tricoul lui FCSB / Profimedia

Schimbare surprinzătoare în FC U Craiova 1948 – FCSB! Florinel Coman, cel mai în formă jucător al roş-albaştrilor, a fost înlocuit de Elias Charalambous la pauza meciului care se dispută la Târgu Jiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman a obţinut o lovitură de la 11 metri şi a şi înscris în minutul 17 al partidei cu FC U Craiova 1948, ducând scorul la 2-0 pentru FCSB. Scorul a fost deschis în minutul 8, de David Miculescu, cel care a înscris în urma unui corner executat tot de Florinel Coman.

Schimbare surprinzătoare în FC U Craiova 1948 – FCSB! Florinel Coman a fost înlocuit după primele 45 de minute

Repriza secundă a meciului dintre FC U Craiova 1948 şi FCSB a debutat cu o surpriză. Florinel Coman, cel mai bun om al roş-albaştrilor din prima repriză, a fost înlocuit cu Andrei Cordea.

După o primă repriză controlată de FCSB, banca tehnică a roş-albaştrilor a considerat că Florinel Coman poate fi odihnit, FCSB urmând să aibă o perioadă aglomerată.

În etapa a doua, FCSB va juca derby-ul cu Dinamo, după care va merge la Sofia, pentru prima manşă a turul 2 preliminar din Conference League cu CSKA 1948. Trei zile mai târziu, FCSB va merge la Galaţi, pentru meciul cu Oţelul din etapa a treia, după care va disputa meciul retur cu formaţia din Bulgaria.

Reclamă

Jucătorul cotat la 3.5 milioane de euro a fost cel mai important jucător al lui Elias Charalambous în play-off-ul sezonului precedent. A marcat 4 goluri şi a oferit 5 assist-uri, în cele 10 meciuri disputate.

Cu toate acestea, schimbările efectuate de Elias Charalambous au confirmat în repriza secundă. FCSB a înscris în minutul 60 prin Malcom Edjouma, cel care l-a înlocuit pe Darius Olaru la finalul primei reprize, care a părăsit accidentat terenul, în timp ce pasa decisivă a venit de la Andrei Cordea, cel care l-a înlocuit pe Florinel Coman.

Florinel Coman, plătit regește la FCSB. Cât poate câștiga jucătorul

Fotbalistul vicecampioanei a primit un nou contract de la patronul echipei, Gigi Becali, în care există și o clauză de reziliere de 5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

„Mbappe” a fost răsplătit de Gigi Becali, după evoluțiile bune de la finalul sezonului trecut. Acesta este, în prezent, cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1.

Gigi Becali a dezvăluit că Florinel Coman câștigă, în momentul de față, suma de 30.000 de euro pe lună la FCSB. Totuși, patronul echipei a spus că acesta poate încasa prime substanțiale, în funcție de performanțele pe care echipa le va realiza.

„Am forțat, îi dau lui Florinel Coman 30.000 de euro pe lună, că am zis să fie mulțumit. Dacă n-are alte oferte… Am zis ‘Florinele, ca să ai inima împăcată’.

Pot să îi dau eu 600 – 700 de mii de euro pe an, cu prime, ca să stea liniștit. Pentru că oricum poate să mai joace 5-6 ani. Face și el 3-4 milioane de euro aici”, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro.

Chiar şi aşa, Florinel Coman îşi doreşte să plece de la FCSB în această vară. Îşi poate grăbi plecarea cu evoluţia împotriva lui FC U Craiova 1948.

„(Reporter: Pleci în vara asta?) Cu ce să plec, cu Porsche-ul? Aţi văzut ce a spus patronul, este normal. Şi eu am spus la fel, dacă se va plăti clauza, normal că voi pleca. Nu voi sta pe capul lor aici. Avem o academie în spate, avem jucători tineri foarte valoroşi care pot lua oricând să ia locul oricui din echipă„, a declarat Florinel Coman.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și