Închide meniul

Schimbări importante la Dinamo, chiar înainte de derby-ul cu FCSB! Cine va fi noul administrator special al „câinilor”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 iulie 2023, 11:00

Schimbări importante la Dinamo, chiar înainte de derby-ul cu FCSB! Cine va fi noul administrator special al câinilor”

Schimbări importante la Dinamo, înainte de derby-ul cu FCSB

Fanii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Profimedia

Au loc schimbări importante la Dinamo, chiar înainte de derby-ul cu FCSB! Eugen Voicu, unul dintre acționarii clubului din Ștefan cel Mare, a anunțat că Vlad Iacob va fi schimbat din postura de administrator special al clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se pregătește de derby-ul cu marea rivală FCSB. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 21.30, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Schimbări importante la Dinamo, chiar înainte de derby-ul cu FCSB

Eugen Voicu a dezvăluit că Andrei Nicolescu va fi noul administrator special al clubului. Acționarii clubului alb-roșu s-au declarat nemulțumiți de Vlad Iacob, și astfel au luat decizia, chiar înainte de derby-ul cu FCSB, de a-l schimba pe acesta.

Schimbarea însă se va produce pe 17 august, atunci când va avea loc Adunarea Generală din cadrul clubului din Ștefan cel Mare.

„Pe 17 august avem Adunarea Generală care un singur punct pe ordinea de zi: revocarea administratorului special și numirea unui nou administrator special. Va fi o altă adunare mai târziu în care vom aproba și o majorare de capital social, dar termenul e undeva în octombrie-noiembrie.

Reclamă

E foarte probabil ca noul administrator special să fie Andrei Nicolescu. Legea permite acest lucru. Nu va mai fi creditor (n.r. Nicolescu a creditat Dinamo cu aproximativ 100.000 euro, în august 2022). Eu îl văd pe el numărul 1 în club.

E o problemă de a lucra în echipă, stilul poate nu i se potrivește lui Vlad Iacob și trebuie schimbat. Apreciem tot ce a făcut, muncește mult pentru club, dar trebuia să înțeleagă și să facă echipă”, a declarat Eugen Voicu, pentru prosport.ro.

Reacţie oficială din partea lui Dinamo, după anunţul că derby-ul cu FCSB se va juca pe Arcul de Triumf

A apărut şi o reacţie oficială din partea lui Dinamo, după anunţul că derby-ul cu FCSB se va juca pe arena Arcul de Triumf. Vlad Iacob a declarat că ar fi fost mult mai bine dacă meciul cu rivala s-ar fi disputat pe o arenă mai mare.

Reclamă 4 / 0/3

„Am înțeles că se va disputa pe Arcul de Triumf, dar încă nu am primit o înștiințare oficială. Aș fi preferat să evoluăm pe un stadion cât mai mare, să fie încăpător pentru un asemenea meci.

Această opțiune (n.r. – să se amâne meciul) nu ne convine din punct de vedere sportiv. Ar fi însemnat să disputăm primele două meciuri în trei săptămâni, să ieșim din ritmul sportiv.

Noi ne dorim să câștigăm și să luăm cea mai bună decizie din punct de vedere sportiv, care să ne ajute să ne maximizăm șansele, abia apoi putem lua decizii care să fie în beneficiul celorlalte aspecte”, a declarat Vlad Iacob, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și