Închide meniul

Reacţie oficială din partea lui Dinamo, după anunţul că derby-ul cu FCSB se va juca pe Arcul de Triumf: „Ne dorim să câştigăm!”

Viviana Moraru Publicat: 19 iulie 2023, 19:17

Reclamă
Reacţie oficială din partea lui Dinamo, după anunţul că derby-ul cu FCSB se va juca pe Arcul de Triumf: „Ne dorim să câştigăm!

Reacţie oficială din partea lui Dinamo, după anunţul că derby-ul cu FCSB se va juca pe Arcul de Triumf

Jucătorii lui Dinamo se bucură după un gol cu FC Argeş / Hepta

A apărut şi o reacţie oficială din partea lui Dinamo, după anunţul că derby-ul cu FCSB se va juca pe arena Arcul de Triumf. Vlad Iacob a dezvăluit că momentat, „câinii” nu au primit înştiinţare oficială cu privire la stadionul pe care vor evolua cu rivalii roş-albaştrii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB nu a primit dreptul de a închiria arena din Ghencea, astfel că derby-ul cu Dinamo îl vor disputa pe arena Arcul de Triumf. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 21:30, în format live text, pe AS.ro.

Reacţie oficială din partea lui Dinamo, după anunţul că derby-ul cu FCSB se va juca pe Arcul de Triumf

Vlad Iacob a declarat că ar fi fost mult mai bine dacă derby-ul cu FCSB s-ar fi disputat pe o arenă mai mare.

Administratorul special al roş-albilor susţine că îşi doreşte victoria în duelul cu rivalii, mărturisind că nu ar fi fost de acord ca meciul să se amâne.

„Am înțeles că se va disputa pe Arcul de Triumf, dar încă nu am primit o înștiințare oficială. Aș fi preferat să evoluăm pe un stadion cât mai mare, să fie încăpător pentru un asemenea meci.

Reclamă

Această opțiune (n.r. – să se amâne meciul) nu ne convine din punct de vedere sportiv. Ar fi însemnat să disputăm primele două meciuri în trei săptămâni, să ieșim din ritmul sportiv.

Noi ne dorim să câștigăm și să luăm cea mai bună decizie din punct de vedere sportiv, care să ne ajute să ne maximizăm șansele, abia apoi putem lua decizii care să fie în beneficiul celorlalte aspecte”, a declarat Vlad Iacob, pentru digisport.ro.

FCSB – Dinamo, oficial pe Arcul de Triumf! Anunţul făcut de oficialii LPF

FCSB – Dinamo se va juca oficial pe Arcul de Triumf. Anunţul a fost făcut de Justin Ştefan, oficial LPF, care susţine că roş-albaştrii au comunicat deja decizia finală, după negocierile eşuate cu cei de la CSA Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

Justin Ştefan, secretarul general al LPF, susţine că oficialii celor de la FCSB au comunicat deja decizia de a juca meciul cu Dinamo pe arena Arcul de Triumf.

Ştefan mai anunţă faptul că stadionul, cu o capacitate de aproximativ 8000 de locuri, este deja omologat, ca urmare a cererilor făcute de cei de la Dinamo şi FCSB.

„FCSB a anunţat că se joacă pe Arcul de Triumf meciul. Oficial! (N.r. V-au anunţat oficial?) Da! Arcul de Triumf e omologat, e omologat la solicitarea celor de la FCSB şi a celor de la Dinamo, nu e absolut nicio problemă„, a declarat Justin Ştefan, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Arena Arcul de Triumf a reprezentat varianta de rezervă pentru FCSB, după ce varianta Ghencea a picat definitiv în urma negocierilor purtate astăzi cu reprezentanţii celor de la CSA Steaua. Pentru roş-albaştrii, derby-ul cu Dinamo va fi primul meci pe care îl vor disputa pe arena Arcul de Triumf.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan, învinsă de Lee Ho Ching. Meciul a fost LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și