Închide meniul

„Schimbări, primul 11, tot!” Persoana de la FCSB cu care vorbeşte Becali în timpul meciurilor: „Chiar şi de 10 ori la telefon!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 februarie 2024, 23:36

Reclamă
„Schimbări, primul 11, tot! Persoana de la FCSB cu care vorbeşte Becali în timpul meciurilor: „Chiar şi de 10 ori la telefon!

Transferul pe care îl forţează Gigi Becali, după ce îşi pierde golgheterul de la FCSB. Jucătorul dorit în locul lui Florinel Coman

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Mihai Stoica nu s-a mai ferit şi a spus că el este persoana de la FCSB care vorbeşte şi de 10 ori cu Gigi Becali la telefon în timpul meciurilor. Mai mult, acesta a spus că discută cu patronul de la FCSB schimbările care se fac la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica spune că Becali stă acasă şi îl sună şi de 10 ori în timpul meciurilor celor de la FCSB. MM a recunoscut că discută tot cu patronul, inclusiv primul 11 şi schimbările făcute.

Persoana de la FCSB cu care vorbeşte Gigi Becali în timpul meciurilor

Noi avem discuţii… Eu vorbesc de 10 ori la telefon, în timpul meciului, cu Gigi, care stă acasă şi se uită la meci. Nu cred că există un patron care să nu fie la meci şi să nu fie interesat de ce se întâmplă. Vorbim prea mult de chestiile astea. Noi discutăm absolut orice se face la echipă, schimbări, primul 11. Se discută toate, non-stop!„, a dezvăluit Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica a dezvăluit şi un episod în care l-a convins pe Gigi Becali să se facă schimbarea pe care o dorea.

La meciul cu Craiova, de anul trecut, nu mai putea Coman, şi a zis el să intre Rădăslăvescu, am zis ok, dar dacă ar intra Pantea şi trece Sorescu în partea stângă, Radaslăvescu n-a jucat acolo. E 1-0… încă avem probleme. A zis bine mă, bravo, a intrat Pantea. O dau şi eu pe asta că a ieşit bine (n.r. râde)‘, a mai spus Mihai Stoica.

Reclamă

Gigi Becali a dictat o schimbare la pauză meciului FCSB – Sepsi, dar Charalambous s-a împotrivit

Gigi Becali a dictat o schimbare la pauză meciului FCSB – Sepsi, scor 1-0, dar Elias Charalambous s-a împotrivit. Chiar patronul liderului din Liga 1 a dezvăluit ce s-a întâmplat după primele 45 de minute ale disputei de pe Arena Naţională.

Latifundiarul din Pipera a recunoscut că a sunat la pauză şi şi-a dorit ca Nana Antwi să debuteze la FCSB. Elias Charalambous şi Mihai Pintilii au refuzat să îl introducă în teren pe fundaşul dreapta transferat în această iarnă.

N-au vrut ei, staff-ul. Am vorbit cu staff-ul în pauză. Să ştii că eu fac, dar nu fac niciodată împotriva staff-ului. Când ei zic că asta nu se poate face, nu fac! Rar se întâmplă, cum s-a întâmplat aseară. Mi-au spus că nu se poate acum. Ei au spus asta. Am spus atunci să facă cum vor ei. Au zis că au jucători bolnavi şi au făcut ei cum au vrut ei şi au făcut ce au vrut„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Luis Phelipe a fost singurul jucător intrat imediat după pauză. L-a înlocuit pe Florinel Coman, care a rămas la vestiare.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și