Închide meniul

Se amână inaugurarea noului stadion din Târgovişte. Anunţul oficial făcut de Chindia. Când ar urma să se dispute primul meci pe arena de 15 milioane de euro

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 mai 2023, 16:16

Reclamă
Se amână inaugurarea noului stadion din Târgovişte. Anunţul oficial făcut de Chindia. Când ar urma să se dispute primul meci pe arena de 15 milioane de euro

Se amână inaugurarea noului stadion din Târgovişte

Foto: Facebook / Cristian Daniel Stan

Se amână inaugurarea noului stadion din Târgovişte. Chiar dacă oficialii Chindiei au făcut eforturi pentru a putea disputa meciul cu Petrolul pe arena de 15 milioane de euro, acestea au fost în zadar. Confruntarea Chindia Târgovişte – Petrolul, din etapa a 7-a a play-out-ului, se va disputa la Ploieşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arena „Eugen Popescu” din Târgoviște este gata de folosință, după aproape 4 ani de așteptari și după numeroase amânări. Totuşi, omologarea stadionului întârzie. Astfel, primul meci care va putea fi găzduit acolo va fi cel dintre Chindia şi FC Voluntari, programat la finalul acestei luni.

Se amână inaugurarea noului stadion din Târgovişte

Anunţul oficial a fost făcut de conducătorii clubului Chindia. Gruparea din Târgovişte se luptă pentru evitarea retrogradării. Are trei înfrângeri în ultimele patru etape şi ocupă locul 7 în Liga 1.

A.F.C. Chindia Târgoviște anunță că meciul cu Petrolul Ploiești, din etapa a VII-a a Play Out-ului SuperLigii se va desfășura, conform programării, în data de 05.05.2023, ora 20.30, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

Cunoaștem interesul suporterilor noștri pentru revenirea pe teren propriu a echipei, tocmai de aceea îi anunțăm cu regret că nu s-a putut face omologarea conform Regulamentului de Organizare a Activității Fotbalistice (ROAF) pentru următorul meci.

Reclamă

Având în vedere prevederile regulamentare, schimbarea de stadion (revenirea acasă) necesită o perioadă de 10 zile.
Arena este gata, iar meciul din ultima etapă, de pe teren propriu, cu FC Voluntari, se va desfășura, cu siguranță, pe Stadionul Municipal „Eugen Popescu”!

A.F.C. Chindia Târgoviște vine în sprijinul suporterilor noștri și va pune mijloace de transport la dispoziție, în funcție de solicitări, pentru deplasarea de vineri de la Ploiești.

Biletele pentru meciul cu FC Petrolul vor fi puse în vânzare mâine dimineață, atât la case, cât și online, urmând să revenim cu programul detaliat. Vă mulțumim că sunteți alături de băieții noștri! Hai Chindia!„, a fost anunţul făcut, pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă noul stadion ar fi trebuit să coste 6.7 milioane de euro, preţul a crescut în cei patru ani la 15 milioane de euro. Capacitatea arenei din Târgovişte a scăzut totuşi de la 12.000 de locuri la 9.000 de locuri.

FCU Craiova – Chindia 1-0 în etapa a 6-a din play-out

Echipa FCU Craiova a învins vineri, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Chindia Târgovişte într-un meci din etapa a 6-a a play-out-ului Superligii.

Gazdele au avut o primă mare ocazie în minutul 45, când Celea a scos din faţa porţii şutul lui Albu, faza continuat, iar Mascarenhas a centrat de pe stânga, în careu, de unde Baeten a reluat în plasă cu un voleu superb.

Dragoş Albu a ratat un penalti pentru Craiova, în minutul 65, şutul său fiind apărat de Căbuz.

FCU Craiova este pe locul 1 în play-out, cu 31 de puncte, în timp ce Chindia se află pe locul 7, cu 22 de puncte.

FCU CRAIOVA: Gurău – R. Negru, Duarte, Danny Henriques, Mascarenhas – Asamoah (Piccolomo 72), D. Albu – Baeten (G. Ganea), Bauza, Van Durmen (Bahassa 68) – A. Chiţu (A. Huyghbaert). ANTRENOR: Nicolo Napoli

Reclamă

CHINDIA: Căbuz – Căpuşă, Celea, Corinus, Boldor (C. Dinu 38) – Perianu, Vorobjovas (S. Buş 60) – Neguţ (A. Şerban 83), Popadiuc, D. Dumitraşcu – D. Popa. ANTRENOR: Toni Petrea

Cartonaşe galbene: Asamoah 14 / Celea 63, C. Dinu 70)

Arbitri: Iulian Călin – Alexandru Cerei, Bucsi Imre-Laszlo

Arbitri VAR: Ovidiu Haţegan – Stelian Slabu

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și