Închide meniul

Se confirmă revenirea lui Marius Croitoru la FCU Craiova! Anunţul de ultim moment al oltenilor: „E pastila de care avem nevoie!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 februarie 2024, 20:38

Se confirmă revenirea lui Marius Croitoru la FCU Craiova! Anunţul de ultim moment al oltenilor: „E pastila de care avem nevoie!

Se confirmă revenirea lui Marius Croitoru la FCU Craiova

Marius Croitoru, într-un meci | Profimedia

Se confirmă revenirea lui Marius Croitoru la FCU Craiova! Anunţul de ultim moment a fost făcut de Marcel Puşcaş, care a dezvăluit că acesta este antrenorul de care oltenii au nevoie, după demiterea lui Giovanni Costantino.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu a anunţat public faptul că Giovanni Costantino nu va mai fi antrenorul lui FCU Craiova, după ce oltenii au remizat cu Poli Iaşi. Doar 18 meciuri a rezistat antrenorul italian în Bănie.

Se confirmă revenirea lui Marius Croitoru la FCU Craiova! Anunţul de ultim moment al oltenilor

Marcel Puşcaş a declarat că Marius Croitoru este antrenorul ideal pentru FCU Craiova, în acest moment, mărturisind că acesta este un tehnician dur, spre deosebire de Giovanni Costantino. Preşedintele oltenilor a declarat că tehnicianul va aduce în staff-ul său şi un antrenor cu licenţă PRO, pentru a nu exista probleme.

De asemenea, Marcel Puşcaş a declarat că FCU Craiova are nevoie de victorii, pentru ca situaţia din club să se liniştească, fiind de părere că retrogradarea nu este o ameninţare.

„Au mai fost cazuri cu antrenori căzuți în dizgrație, care apoi au revenit la echipă. Adrian Mititelu a fost supărat și pe Napoli de opt ori, pe Rednic, Reghe, Pițurca, iată că unii pot reveni uneori. Marius Croitoru este un antrenor puțin mai dur, iar, după pedagogul Costantino, se pare că avem nevoie de mai multă duritate.

Reclamă

Croitoru nu este un antrenor care perie jucătorii, iar patronul a considerat că este pastila de care avem nevoie acum. Să vedem acum cu licențele pe care le are, să vedem cu derogarea. El va mai aduce pe cineva cu licență PRO.

Suntem la cinci puncte de Dinamo, dar suntem aproape și de cei de sus. E relativă și treaba asta cu retrogradarea. Diferențele nu sunt mari, suntem la câteva puncte de toate echipele, se joacă în continuare.

Nouă ne trebuie 3-4 victorii ca să stăm liniștiți. Golurile primite se bazează pe niște greșeli, am greșit foarte mult pe faza de apărare. Faza de apărare începe de la atacant, toți au greșit”, a declarat Marcel Puşcaş, conform prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu a bătut palma cu antrenorul pe care l-a distrus în 2022

Adrian Mititelu a bătut palma cu antrenorul pe care l-a distrus în 2022 după ce l-a dat afară. Este vorba de Marius Croitoru cel care a plecat cu scandal de la FCU Craiova.

Adrian Mititelu a găsit antrenor la doar o zi după ce l-a dat afară pe Giovanni Costantino. Italianul a fost dat afară după remiza cu Poli Iaşi, scor 1-1. Adrian Mititelu s-a înţeles cu Marius Croitoru. Numele acestuia a mai fost vehiculat pentru banca lui FCU Craiova şi la finalul anului trecut.

„Un nepriceput, mi-a lăsat echipa în genunchi! Fanii mă înjură pe mine? Vorbiți, bă, cu zeul vostru!”, spunea Adrian Mititelu despre Marius Croitoru în octombrie 2022.

Mititelu a renunţat să îl mai pună pe Croitoru pe bancă în octombrie 2023 pentru că nu ar fi fost de acord cu modul în care acesta trebuia trecut în acte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și