Închide meniul

„Un nepriceput!” Adrian Mititelu a bătut palma cu antrenorul pe care l-a distrus în 2022: „Vorbiți, bă, cu zeul vostru!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 februarie 2024, 14:08

„Un nepriceput! Adrian Mititelu a bătut palma cu antrenorul pe care l-a distrus în 2022: „Vorbiți, bă, cu zeul vostru!

Adrian Mititelu a bătut palma cu antrenorul pe care l-a distrus în 2022

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Hepta

Adrian Mititelu a bătut palma cu antrenorul pe care l-a distrus în 2022 după ce l-a dat afară. Este vorba de Marius Croitoru cel care a plecat cu scandal de la FCU Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu a găsit antrenor la doar o zi după ce l-a dat afară pe Giovanni Costantino. Italianul a fost dat afară după remiza cu Poli Iaşi, scor 1-1.

Adrian Mititelu a bătut palma cu antrenorul pe care l-a distrus în 2022

Conform gsp.ro, Adrian Mititelu s-a înţeles cu Marius Croitoru. Numele acestuia a mai fost vehiculat pentru banca lui FCU Craiova şi la finalul anului trecut.

Un nepriceput, mi-a lăsat echipa în genunchi! Fanii mă înjură pe mine? Vorbiți, bă, cu zeul vostru!”, spunea Adrian Mititelu despre Marius Croitoru în octombrie 2022.

Mititelu a renunţat să îl mai pună pe Croitoru pe bancă în octombrie 2023 pentru că nu ar fi fost de acord cu modul în care acesta trebuia trecut în acte.

Reclamă

Croitoru nu deţine licenţă Pro în România, astfel că putea să apară în acte doar ca delegat. Mititelu s-a răzgândit după ce informaţia că Marius Croitoru o va prelua pe FCU Craiova a apărut în presă.

Protest al fanilor FCU Craiova faţă de patronul Adrian Mititelu: „Știința nu e jucăria familiei tale”

Protest al fanilor FCU Craiova faţă de patronul Adrian Mititelu. Acesta au afişat un banner uriaş chiar la sediul oficial al clubului FCU Craiova.

Adrian Mititelu l-a demis pe antrenorul italian Giovanni Costantino după ce FCU Craiova a făcut doar 1-1 acasă cu Poli Iaşi. Oltenii lui Mititelu sunt pe locul 12 în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Știința nu este jucăria familiei tale. Asta știe orice om cu principii fundamentale!”, au transmis fanii din Peluza Sud Craiova pe Facebook.

Nici jucătorii lui FCU Craiova nu au scăpat. Ei au fost ameninţaţi de fanii Peluzei Sud. „Jucători de Serie B, vă rupem picioarele”, au scris fanii FCU Craiova.

Mititelu l-a dat afară pe Giovanni Costantino de la FCU Craiova

Giovanni Costantino e OUT de la FCU Craiova. Anunţul a fost făcut de Adrian Mititelu imediat după ce oltenii au remizat cu Poli Iaşi, pe teren propriu, scor 1-1.

”Trebuie să ne obişnuim şi cu astfel de momente. E o luptă pe teren. Când ai lipsă de rezultate, presiunea creşte şi totul devine tot mai greu. Nu putem să ieşim din această situaţie decât noi. Trebuie să schimbăm ceva. Ne-am afundat mai mult în clasament, şi ca joc, care e din ce în ce mai slab. Din acest motiv, am decis să închei colaborarea cu Giovanni Costantino.

Îmi pare rău de acest băiat, dar cred că nu mai poate să stăpânească situaţia. Din cauza presiunii nu mai poate să dea randament. E un bun teoretician, cunoaşte fotbal, dar lipsa de experienţă şi ghinionul l-au adus în situaţia de a încheia colaborarea. Mi-am pierdut răbdarea! Echipa a avut momente când arăta ca un Mercedes, iar acum arată ca una de mâna a doua. Vrăjeala şi vorbăraia nu-şi au rostul acum”, a declarat Adrian Mititelu, după remiza cu Poli Iaşi.

Pe banca oltenilor, Giovanni Costantino a bifat 18 meciuri. Tehnicianul italian a înregistrat şapte victorii, opt înfrângeri şi trei remize.

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și