Închide meniul

„Se implică Dan Petrescu?” Francisc Dican a dat răspunsul pe loc. Dezvăluirea interimarului de la CFR Cluj

Alex Ioniță Publicat: 13 aprilie 2024, 23:03

Reclamă
„Se implică Dan Petrescu? Francisc Dican a dat răspunsul pe loc. Dezvăluirea interimarului de la CFR Cluj

"Se implică Dan Petrescu?" Francisc Dican a dat răspunsul pe loc.

Dan Petrescu / Profimedia

Francisc Dican a fost întrebat dacă Dan Petrescu se implică deja la CFR Cluj și a dat răspunsul pe loc. Interimarul de la CFR Cluj nu s-a ascuns și a venit cu o dezvăluire surprinzătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După demisia lui Adrian Mutu de antrenamentele echipei se ocupă Francisc Dican, care are licență PRO, și Ovidiu Hoban. Totuși, potrivit unor zvonuri, este doar o chestiune de timp până când Dan Petrescu va reveni la comanda echipei lui Neluțu Varga.

„Se implică Dan Petrescu?” Francisc Dican a dat răspunsul pe loc

Interimarul echipei din Gruia a dezvăluit că nu a simțit implicarea lui Dan Petrescu, la partidele la care a fost pe banca echipei lui Neluțu Varga.
Totodată, acesta a vorbit și despre duelul cu FCSB, din etapa a 4-a a playoff-ului și a spus că se așteaptă la o partidă dificilă împotriva actualului lider.

”Din câte știu eu, nu s-a implicat. De venit, nu știu, nu sunt în măsură să răspund. Eu nu am simțit că s-ar implica.

FCSB are un lot numeros, valoros, nu știu dacă vor conta absențele. Sunt destui jucători care pot face diferența. Coman a fost jucătorul lor determinant anul ăsta. Tachtidis este suspendat, dar mă bazez pe el în continuare, face parte din lot.

Reclamă

Normal ar fi ca jucătorii să nu aibă nevoie de niciun fel de motivație în plus când joacă cu liderul. E o confruntare între campioana ultimelor ediții și liderul actual.

A condus destul de autoritar acest campionat. Din ce am înțeles, va fi cu casa închisă. Venim după un joc bun, aveam nevoie de un rezultat bun pentru a ne recăpăta încrederea”, a spus Francisc Dican, la conferința de presă premergătoare duelului cu FCSB.

Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj!

Sunt absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj.  Antrenorul roș-albaștrilor, Elias Charalambous, a vorbit despre problemele de lot înainte de meciul din Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul dintre CFR Cluj și FCSB va avea loc pe data de 14 aprilie, de la ora 21:00. Duelul care contează pentru etapa cu numărul 4 din playoff va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

În cadrul conferinței de presă, Elias Charalambous a anunțat faptul că FCSB nu se va putea baza pe Alexandru Băluță, Ovidiu Popescu, Ionuț Panțîru și Luis Phelipe, pentru partida cu fosta campioană a României.

„Băluță nu va juca mâine, nu este la 100%. La fel Ovidiu Popescu, Panțîru și Luis Phelipe, ei nu vor juca”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

Cu victorii în fața lui CFR Cluj și Rapid (în următoarea etapă), FCSB poate ieși campioană încă din prima parte a playoff-ului. Iată cum arată clasamentul, în momentul de față:

1. FCSB – 41 de puncte
2. CFR Cluj – 31 de puncte
3. Universitatea Craiova – 31 de puncte
4. Farul – 29 de puncte
5. Rapid – 28 de puncte
6. Sepsi – 24 de puncte

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și