Închide meniul

Se întoarce Gabi Torje la Dinamo? Care a fost răspunsul mijlocașului

Alex Ioniță Publicat: 7 septembrie 2023, 21:40

Reclamă
Se întoarce Gabi Torje la Dinamo? Care a fost răspunsul mijlocașului

Se întoarce Gabi Torje la Dinamo?

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Se întoarce Gabi Torje la Dinamo? Mijlocașul a oferit un răspuns care poate fi considerat surprinzător de către fanii „câinilor roșii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 33 de ani a vorbit despre viitorul său, după ce și-a reziliat contractul cu cei de la Genclerbirligi, echipă care evoluează în eșalonul second al fotbalului din Turcia.

Se întoarce Gabi Torje la Dinamo? Fostul internațional nu s-a gândit la o posibilă revenire

Gabi Torje a fost întrebat dacă ar accepta să revină la Dinamo, în cazul în care oficialii clubului din Ștefan cel Mare i-ar face o ofertă. Totuși, acesta a reconoscut că nu a luat, momentan, în calcul această variantă.

„Nu știu ce să zic acum (n.r. ce ar face dacă Dinamo l-ar oferta). Nu m-am gândit la lucrul ăsta, aveam echipă până acum recent”, a spus Gabi Torje, în cadrul unui podcast.

De asemenea, jucătorul care a fost legitimat ultima dată la divizionara secundă din Turcia a anunțat faptul că dorește să își înceapă o carieră în antrenorat, atunci când își va încheia aventura de fotbalist.

Reclamă

„O să mă apuc de școala de antrenori și o să văd. Nu pot să mă apuc acum să fac agricultură după ce am fost 30 de ani în fotbal”, a mai spus mijlocașul.

În cariera sa, jucătorul ajuns la 33 de ani a jucat pentru: Poli Timișoara, CFR Timișoara, Dinamo, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Terek Grozny, Karabukspor, Sivasspor, AE Larisa, Bandirmaspor, Farul și Genclerbirligi.

De asemenea, a adunat și 57 de selecții în echipa națională a României. În cadrul acesor partide a reușit să marcheze de 12 ori. A fost convocat pentru ultima oară în luna noiembrie a anului 2017. Ultimul meci pentru „tricolori” a fost un amical împotriva Țărilor de Jos, pierdut de România cu scorul de 0-3. Atunci, Torje a adunat 27 de minute pentru prima reprezentativă.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul de față este cotat la 275.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2011, atunci când evolua pentru Udinese. La momentul respectiv valora suma de 7 milioane de euro.

Gabriel Torje are de recuperat o sumă uriașă de bani

„Noi ca jucători străini mergem la FIFA și ne cerem drepturile. În momentul acesta, FIFA a făcut pentru jucătorii de genul un fond de o anumită sumă și la finalul anului se dau din acei bani. Dacă ai probleme, iei ceva. Eu aveam o sumă foarte mare de la Karabuk. Dacă ajung să iau 20-30.000 e bine. Aveam mai mult de jumătate de milion de euro de la Karabukspor, fără banii mei din buzunar.

Noi când ne apucăm de fotbal, nu o facem pentru bani neapărat. Trebuie să jucăm cât mai mult din plăcere. Nu putem însă nici să pe stomacul gol. Este frustrant când cineva te păcălește. Când am plecat de acolo, mi-au zis că îmi dau în trei luni. Eu le-am zis să mi-i dea în opt luni, dar să mi-i dea. Și tot nu i-am mai văzut”, a spus, în urmă cu ceva timp, Torje, citat de digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO Vezi toate știrile
Citește și