Închide meniul

Sebastian Colţescu a anulat cu VAR-ul un penalty pentru campioană! Final dramatic la Farul – CFR Cluj 1-0! Nervii au cedat, iar jucătorii au fost la un pas de încăierare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 aprilie 2023, 22:31

Reclamă
Sebastian Colţescu a anulat cu VAR-ul un penalty pentru campioană! Final dramatic la Farul – CFR Cluj 1-0! Nervii au cedat, iar jucătorii au fost la un pas de încăierare

Final dramatic la Farul - CFR Cluj! Sebastian Colţescu a anulat cu VAR-ul un penalty pentru campioană

Captură Orange Sport

Sebastian Colţescu a anulat cu VAR-ul un penalty pentru campioană. Final dramatic la Farul – CFR Cluj 1-0! Iniţial, Sebastian Colţescu a dat penalty pentru CFR Cluj, după un duel între Gustavo şi Janga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sebastian Colţescu a fost chemat la monitor pentru a revedea faza, iar „centralul” a luat decizia că nu se impunea să dicteze lovitură de la 11 metri.

Sebastian Colţescu a anulat cu VAR-ul un penalty pentru campioană

Imediat după ce Sebastian Colţescu a anulat lovitura de la 11 metri pentru CFR Cluj, jucătorii celor două echipe au fost la un pas de încăierare. Din fericire, situaţia nu a degenerat.

Dan Petrescu a răbufnit şi la conferinţa de presă, după CFR Cluj – Sepsi 2-1

Dan Petrescu a răbufnit şi la conferinţa de presă, după CFR Cluj – Sepsi 2-1. Petrescu a criticat în termeni duri arbitrajul şi a spus că echipa sa trebuia să primească 3 lovituri de la 11 metri. După victoria cu Sepsi, CFR Cluj s-a apropiat la un un de Farul, dar echipa lui Hagi are de jucat derby-ul cu FCSB.

„Am avut trei penalty-uri clare neprimite, ăsta e fotbalul, mergem înainte. Să mi se spună și mie ce face VAR-ul. Ce face VAR-ul? Dacă nici alea nu sunt penalty-uri și VAR-ul nu le vede, de ce mai venim la fotbal? Trei? Dacă era unul OK, nu l-ai văzut, stai și dormi acolo? 

Reclamă

S-a văzut din avion că a fost corner, dar au dat aut de poartă. Cele mai grave sunt alea care nu sunt văzute de VAR. Eu nu știu ce fac băieții ăia acolo. Ce faceți, mă, băieți la VAR? Să-mi dea și mie o explicație cineva”, a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Adrian Mazilu a înscris în Farul – CFR Cluj! Un nou gol pentru „perla” lui Gică Hagi

Adrian Mazilu a înscris în Farul – CFR Cluj, partidă care contează pentru etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1! Înaintea acestui meci, trupa lui Gică Hagi se afla pe primul loc din campionat, cu 39 de puncte obținute.

Adrian Mazilu este noua vedetă de la Farul, care, la numai 17 ani, a ajuns la șase goluri, în campionat, în tricoul primei echipe. În minutul 53 al partidei de la Ovidiu, Grameni i-a trimis o pasă filtrantă lui Băluță, în spatele defensivei oaspeților. Apoi, Băluță i-a pasat lui Mazilu, care a rămas cu poarta goală, trimițând mingea fără probleme în plasă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și