Închide meniul

Sebastian Colțescu va arbitra derby-ul CFR Cluj – Rapid. Este printre cei mai criticaţi „centrali” de Gigi Becali

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 9 februarie 2024, 15:35

Sebastian Colțescu va arbitra derby-ul CFR Cluj – Rapid. Este printre cei mai criticaţi „centrali de Gigi Becali

Sebastian Colțescu va arbitra derby-ul CFR Cluj - Rapid

Sebastian Colțescu / Profimedia

Sebastian Colțescu va arbitra derby-ul CFR Cluj – Rapid. Centralul a fost delegat la cel mai important duel din etapa cu numărul 25 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Centralul nu va avea parte de un meci ușor, având în vedere faptul că oficialul de la CFR Cluj, Cristi Balaj, i-a lansat deja o atenționare.

Sebastian Colțescu va arbitra derby-ul CFR Cluj – Rapid

Prima partidă a zilei, Poli Iaşi – FC Voluntari, va fi arbitrată de Iulian Călin, notează news.ro.

Brigăzile complete de la partidele de sâmbătă din Liga 1:

Politehnica Iaşi – FC Voluntari, ora 14.00

Reclamă

Arbitri: Iulian Călin – Mihai Marius Marica, Andrei Constantinescu – Andrei Moroiţă

Arbitri VAR: Marian Barbu, Claudiu Marcu

Observatori: Florin Hîncu, Ion Marin

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj – FC Rapid, ora 21.15

Arbitri: Sebastian Colţescu – Ovidiu Artene, Daniel Mitruţi – Iulian Dima

Arbitri VAR: Sorin Costreie, Szabolcs Kovacs

Observatori: Marcel Savaniu, Dan Potocianu

Gigi Becali l-a făcut praf pe Sebastian Colțescu ori de câte ori a avut ocazia. În urmă cu aproape 15 ani, după un meci cu Victoria Brănești, patronul de la FCSB spunea că ar arbitra mai bine decât acest oficial:

Cred că Sebastian Colțescu ar trebui să fie pensionat! Arbitrez mai bine decât el!

A făcut niște greșeli mari de la începutul campionatului. Arbitri corupți nu mai există în România, sunt doar proști”.

Reclamă

De asemenea, după un meci cu Astra Giurgiu, din 2015, Gigi Becali spunea că Sebastian Colțescu ar trebui scos din arbitraj:

”Nu cred că mai ia cineva bani dintre arbitri, nici n-am ce să-i spun omului. El trebuie scos după ce a făcut azi. Nu s-a întâmplat așa ceva în istoria fotbalului.

Eu spun că Sebastian Colțescu ar trebui scos din arbitraj. Eu, ca și creștin, l-aș îndruma să se ducă undeva la tratament”.

Cristi Balaj, mesaj direct pentru Sebastian Colțescu înainte de CFR Cluj – Rapid

Cristi Balaj a avut un mesaj direct pentru Sebastian Colțescu înainte de CFR Cluj – Rapid. Oficialul formației din Gruia a vorbit despre scandalurile provocate de oficialii care conduc meciurile din campionatul intern.

„Sunt alți jucători în teren și sper să fie un meci în care echipele să fie cele care decid rezultatul meciului.

Au fost niște situații, dar e nepotrivit să dezvolt subiectul pentru că sunt convins că și arbitri și Comisia Centrală doresc să fie un meci cu probleme cât mai puține.

Dacă există, să fie minore, să nu influențeze arbitrajul. Și frumos ar fi ca echipe care câștigă să o facă pe merit, în teren. Colțescu va fi la centru”, a spus Cristi Balaj, la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și