Închide meniul
Foto

Secretul din spatele formei lui Florinel Coman: „A devenit alt fotbalist!”. Mihai Stoica, dezvăluiri din interior!

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 octombrie 2023, 17:04

Reclamă
Secretul din spatele formei lui Florinel Coman: „A devenit alt fotbalist!”. Mihai Stoica, dezvăluiri din interior!

Secretul din spatele formei lui Florinel Coman

Florinel Coman şi Adrian Şut / Profimediaimages

Mihai Stoica a anunţat care este secretul din spatele formei lui Florinel Coman. Oficialul FCSB-ului a vorbit despre starul de 25 de ani, care are 4 goluri şi 6 pase decisive în cele 11 meciuri din această ediţie a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM a dezvăluit că „Mbappe” Coman este nelipsit din sala de forţă chiar şi după antrenamentele de la baza din Berceni. Ar fi avut loc o adevărată transformare a jucătorului cotat la 4 milioane de euro.

Secretul din spatele formei lui Florinel Coman

(Reporter: Am văzut că mulţi jucători de la FCSB lucrează şi în privat pentru dezvoltarea calităţilor fizice) Şi cred că la unii se vede. Pregnant se vede la Florinel Coman, care a devenit alt fotbalist în momentul în care a înţeles că trebuie să te antrenezi şi suplimentar. Trebuie să vină de la tine!

Degeaba când eşti împins de la spate şi nu faci cu plăcere, nu e ok. În momentul în care realizezi că asta e reţeta succesului, încep să vină toate„, a declarat Mihai Stoica.

Florinel Coman a fost „uitat” pe bancă de Edi Iordănescu în Belarus – România, scor 0-0. Totuşi, ar putea fi titular împotriva Armeniei.

Reclamă

Este foarte bună (n.r starea de spirit a lui Florinel Coman). Am vorbit, nu e niciun fel de problemă. Sper să joace mâine. Aţi văzut că deşi într-o vreme părerile celor care analizau meciurile echipei naţionale erau la unison, acum nu neapărat că am făcut o opinie separată. Chiar consider că am făcut un meci bun. Nu am reuşit să marcăm, dar am păţit ce au păţit alţii când au jucat cu noi. Rezultatul de egalitate nu e cel corect după cum s-a jucat, dar nici cel din Elveţia sau Kosovo nu e chiar ok. Am fost sub adversarii noştri„, a precizat MM.

Şi Gigi Becali a vorbit despre schimbările care l-au transformat pe Florinel Coman în unul dintre cei mai importanţi jucători de la FCSB.

Pe Coman l-a schimbat familia, a făcut copil. Are o viața creștinească. Se spovedește. Vine preotul și îi sfințește casa din când în când. Când ai sfințenie, nu mai bei. El nu mai bea niciun strop. El era cuminte, nu mergea nicăieri, dar nu știai ce face în casă.

Reclamă 4 / 0/3

E cuminte acum, stă cu copilul. Face antrenamente la sală și când e liber. El a luat exemplu lui Ronaldo. I-am zis «Bă, tu ai văzut ce face Ronaldo? El se antrenează și acasă.» Tu ce trebuie să faci acasă? El face acasă antrenamente, când e liber se duce la sală, acasă are nu știu ce biciclete, trotinete, motorete…”, a declarat Gigi Becali.

Răspunsul lui Edi Iordănescu când a fost întrebat de ce nu l-a folosit pe Florinel Coman cu Belarus

Florinel Coman nu a jucat niciun minut cu Belarus, iar selecţionerul Edi Iordănescu a fost criticat de Gigi Becali. Înaintea partidei cu Andorra, Edi Iordănescu a explicat de ce a ales să nu îl folosească deloc pe Coman.

Probabil că acesta a fost motivul. Nu are rost acum să mai vorbim despre primul 11, aşa au fost alegerile noastre, considerăm că doar golul ne-a lipsit. Dacă aveam prezenţă de spirit în prima repriză şi marcam, jocul se transforma şi aveam un adversar care ieşea de la cutie şi se deschidea. Dacă reuşeam şi câştigam jocul, acum tonul general era altul.

Ţinem cont şi de aceste detalii. Terenul a fost greu, cu mult nisip, cu pământ. Am ţinut cont şi alegerile le-am făcut şi în sensul acesta. Am dorit mai mult să avem jucători care să meargă vertical, jucătorii care să ceară în limita spaţiului lăsat de adversari, care să intre în careu. Acum, că ar fi jucat X sau Y, sau să intru în detalii despre alegerile noastre nu o să o fac„, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și