Închide meniul

Şefii de la Rapid s-au convins deja de Neil Lennon! Obiectivul stabilit pentru următorul sezon: „E realizabil!”

Viviana Moraru Publicat: 29 mai 2024, 18:11

Reclamă
Şefii de la Rapid s-au convins deja de Neil Lennon! Obiectivul stabilit pentru următorul sezon: „E realizabil!

Şefii de la Rapid s-au convins deja de Neil Lennon

Neil Lennon, în timpul unei conferinţe la Rapid/ Rapid TV

Şefii de la Rapid s-au convins deja de Neil Lennon. Victor Angelescu a dezvăluit că şi-a creat o impresie foarte bună despre antrenorul nord-irlandez, mărturisind că acesta va avea ca obicetiv clasarea echipei pe primele trei locuri în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neil Lennon va fi antrenorul Rapidului, în sezonul viitor. Acesta a anunţat deja că vrea să se bate cu giuleştenii pentru a câştiga titlul, în sezonul viitor.

Şefii de la Rapid s-au convins deja de Neil Lennon

Victor Angelescu a declarat că Neil Lennon şi ceilalţi jucători de la Rapid sunt în vacanţă, însă şi-a creat deja o impresie despre antrenorul nord-irlandez, după ce acesta a vizita stadionul şi baza giuleştenilor.

Acţionarul minoritar al Rapidului a transmis că Neil Lennon este foarte serios, fiind convins că va exista disciplină la echipă. De asemenea, Victor Angelescu a oferit detalii şi despre obiectivul pe care îl va avea nord-irlandezul în Giuleşti.

„Încă nu a intrat în pâine, ca să zicem așa. Cât a fost bine s-a simțit bine. Acum suntem în pauză și o să vedem în momentul în care va începe pre-sezonul. Ne vom reuni în două săptămâni.

Reclamă
Reclamă 4

El este acasă, toți jucătorii sunt acasă și nu ar fi avut ce să facă oricum. A venit aici și a stat câteva zile. A văzut stadionul, baza, tot.

E un om cu zâmbetul pe buze care își dorește să facă lucrurile cum trebuie și este profesionist. Din ce am apucat să vorbim, este un om foarte serios care pune accent pe seriozitate, pe disciplină.

Mie mi-a făcut o impresie foarte bună când m-am văzut cu el. O să vedem ce se va întâmpla când va începe sezonul. Dacă se va adapta, va putea să facă o treabă foarte bună.

Reclamă

Avem același obiectiv ca cel de anul trecut, o prezență în cupele europene. Dacă vom fi acolo aproape de locurile 1-2, vom vedea atunci dacă ne vom bate la titlu. Atâta timp cât sezonul acesta nu ne-am îndeplinit obiectivul, e normal să ne dorim să ajungem în cupele europene și cred că este realizabil”, a declarat Victor Angelescu, conform fanatik.ro.

Cu câţi jucători se va prezenta Rapid la reunire

Rapid va avea la reunire aproximativ 30 de jucători. Alexandru Albu, Dragoş Grigore şi Cătălin Cîrjan nu se vor afla printre jucătorii cu care noul antrenor, Neil Lennon, va aborda noul sezon.

Hromada ar putea fi prezent la reunirea lotului, în cazul în care Rapid va decide să îl transfere definitiv. Împrumutul acestuia expiră la sfârşitul lui iunie.

Spre deosebire de predecesorii lui, Neil Lennon pare să aibă un lot mai mare la reunire. Mutu a avut doar 22 de jucători, iar Bergodi 28.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:43

Edi Iordănescu, în TOPUL selecționerilor de la EURO 2024! I-a depășit pe Luciano Spaletti și Didier Deschamps

18:38

Verdictul specialistului la faza penalty-ului obţinut de Ianis Hagi cu Slovacia: „I-am auzit pe alţii că au spus asta!”

18:13

Gabriela Ruse și Anca Totoni, pe tabloul principal de la Wimbledon! Calificare de senzație pentru cele două românce

17:56

Olandezii, derapaj la adresa lui Radu Drăgușin înainte de meciul cu România: „Stil feminin!”

17:27

VideoAlexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 iunie

17:25

Primul arbitru „dat afară” de la EURO 2024! UEFA nu a avut milă! E OUT după meciurile din faza grupelor

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și