Închide meniul

Cu câţi jucători se va prezenta Rapid la reunire! Absenţe importante faţă de lotul cu care giuleştenii au încheiat sezonul

Bogdan Stănescu Publicat: 28 mai 2024, 16:26

Reclamă
Cu câţi jucători se va prezenta Rapid la reunire! Absenţe importante faţă de lotul cu care giuleştenii au încheiat sezonul

Cu câţi jucători se va prezenta Rapid la reunire!

Jucătorii Rapidului se bucură după un gol / Profimedia Images

Reunirea lotului Rapidului va avea loc pe 10 iunie. Iată cu câţi jucători se va prezenta Rapid la reunire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid va avea la reunire aproximativ 30 de jucători. Alexandru Albu, Dragoş Grigore şi Cătălin Cîrjan nu se vor afla printre jucătorii cu care noul antrenor, Neil Lennon, va aborda noul sezon.

Cu câţi jucători se va prezenta Rapid la reunire! Absenţe importante faţă de lotul cu care giuleştenii au încheiat sezonul

Hromada ar putea fi prezent la reunirea lotului, în cazul în care Rapid va decide să îl transfere definitiv. Împrumutul acestuia expiră la sfârşitul lui iunie.

Cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1.3 milioane de euro, Hromada a evoluat în 4 partide în sezonul trecut pentru Rapid. El a marcat şi un gol.

Spre deosebire de predecesorii lui, Neil Lennon pare să aibă un lot mai mare la reunire. Mutu a avut doar 22 de jucători, iar Bergodi 28.

Reclamă
Reclamă

Iată programul reunirii Rapidului:

Rapid a anunţat cine va fi secundul lui Neil Lennon! A lucrat la Liverpool 10 sezoane! Lovitură dată de giuleşteni

Rapid a anunţat cine va fi secundul lui Neil Lennon. Iain Brunskill va face parte din staff-ul antrenorului giuleştenilor. Acesta a lucrat nu mai puţin de zece ani la Liverpool, acolo unde a condus echipa U18 a „cormoranilor”.

Rapid se schimbă radical pentru noul sezon. După numirea lui Neil Lennon, giuleştenii au dezvăluit şi numele celui care va fi secundul nord-irlandezului.

Reclamă

Iain Brunskill va fi secundul lui Neil Lennon la Rapid. Antrenorul britanic a fost ultima dată secundul lui Neil Critchley la Blackpool. De-a lungul carierei, Brunskill a mai lzcrat la echipe precum Bolton, QPR sau Blackburn, fiind de asemenea şi selecţionerul naţionalei U23 a Iordaniei, dar şi asistent manager la naţionala U19 a Chinei.

Iain Brunskill va face parte din stafful lui Neil Lennon, urmând să fie antrenorul secund al Rapidului. În vârstă de 47 de ani, antrenorul englez deține Licența UEFA Pro și are o vastă experiență ca manager, începându-și cariera la Liverpool FC, unde a condus formația U18 timp de 10 ani, între 1998 și 2008, când a preluat echipa secundă a lui Blackburn Rovers (2008 – 2010).

După doi ani, Brunskill a devenit „secundul” formației de seniori a lui Blackburn, în Premier League și Championship, iar în 2013 a fost antrenor principal, pentru un sezon, la Floriana FC, în Malta.

Între iunie 2013 și noiembrie 2014, a făcut parte din cadrul Federației Engleze, unde a activat printre altele ca antrenor al naționalei U18. Au urmat doi ani în fruntea academiei lui Bolton Wanderers (2014-2016), după care a preluat naționalele U20 și U23 ale Iordanului (2016-2018). A fost consultant în China, timp de șase luni, la Shanghai SIPG, iar apoi a condus timp de un an academia lui Molde, în Norvegia (2019-2020).

Din 2020, a fost antrenorul echipelor U18 și U20 ale Chinei, pe care le-a pregătit pentru Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024. Brunskill a revenit în Anglia, unde a făcut parte din stafful echipelor Blackpool și Queens Park Rangers. În iunie 2023, a revenit la Blackpool, unde a fost ‘secundul’ lui Neil Critchley”, a anunţat Rapid, pe site-ul oficial.

 

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:05

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele de start

20:00

LIVE TEXTCFR Cluj – UTA 1-1. Tachtsidis a egalat! Clujenii ţintesc al şaselea meci fără eşec

19:37

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA! Imaginile surprinse

19:35

„Se deghizează!” Andrei Rațiu, comparat cu Zinedine Zidane de Marca după Rayo – Leganes 1-1. Nota primită de român

19:21

Irina Begu, eliminată de la China Open! A fost învinsă de Mira Andreeva, în turul al 2-lea

18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și